PREMIUM
AUTOMOBILE RULATE

DE LA AUTO COBĂLCESCU.

BMW Premium Selection.

Descoperă plăcerea de a conduce cu BMW Premium Selection, gama noastră de automobile rulate. Înainte ca un model BMW sa primească certificatul de BMW Premium Selection, acesta trece printr-o varietate de teste – pentru a asigura calitatea premium şi siguranţă deplină. Bucură-te de siguranţa oferită de garanţia BMW Premium Selection de 24 de luni, serviciile şi opţiunile de financiare oferite.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, este un principiu. Un model BMW rulat certificat BMW Premium Selection a avut o verificare 360°. Automobilele BMW Premium Selection sunt disponibile doar la partenerii autorizaţi BMW Premium Selection, pentru a-ţi putea garanta cea mai înaltă calitate.

Verificare 360°.

Numai automobilele pentru care s-a efectuat o verificare completă 360° sunt certificate BMW Premium Selection. Cu experienţa BMW şi echipamentele de diagnosticare de ultimă generaţie, experţii noştri BMW testează un automobil BMW Premium Selection. După inspecţia standard, automobilul tău BMW Premium Selection îţi va fi predat în stare impecabilă.

Garanţie 24 de luni.

Cu BMW Premium Selection, ai optat şi pentru o mai mare siguranţă în plăcerea de a conduce. Cu garanţia BMW Premium Selection, poţi conduce relaxat – oriunde te-ai afla în Europa. Garanţi este acoperită în Europa.

Leasing şi Finanţare.

Pentru toate automobilele BMW Premium Selection beneficiezi de condiţii atractive de finanţare şi leasing. Not available in Romania. Oferim servicii suplimentare importante, asigurarea maşinii şi a pasagerilor, precum şi asistenţă în caz de avarie. De asemenea, îţi oferim un preţ pentru maşina actuală în conformitate cu cele existente în piaţă.

Istoricul automobilului verificat.

Pentru automobilul BMW Premium Selection, istoricul automobilului şi al lucrărilor de service a fost verificat în conformitate cu standardele BMW Premium Selection.

Întreţinere gratuită minim 6 luni sau 10.000 de km.

După livrare, automobilul nu necesită operaţiuni de întreţinere timp de cel puţin 6 luni sau 10.000 km conform afişajului intervalului de service.

ALEGE-ŢI NOUL TĂU AUTOMOBIL BMW RULAT.

Bucură-te de avantajele pe care ţi le aduce BMW Premium Selection.

Descoperă selecţia noastră de modele, actualizată în mod regulat, sau contactează-ţi direct partenerul tău BMW Auto Cobălcescu.

CONTACTEAZĂ-NE.

Suntem la distanţă de un click.
Lasă-ne datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu informaţiile solicitate.

  INFORMAŢII DE CONTACT

  Nume

  Prenume

  Oraş

  Judeţ

  Telefon

  Email

  PLAN ACHIZIŢIE MAŞINĂ

  Perioada

  Model de Interes

  COD VOUCHER BONUS

  Cod

  DETALII SOLICITARE

  Mesaj

  Doar câmpurile marcate cu sunt obligatorii.

  YOUR WORLD. My BMW.

  Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.


  AUTO COBĂLCESCU SRL

  www.bmw-autocobalcescu.ro

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311

  Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 13:00
  Duminică: închis

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311

  Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 07:30 - 17:30
  Sâmbătă, Duminică: închis
  Service Check In / Out: Non Stop

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

  Piteşti, Argeş

  Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
  Sâmbătă: închis
  Duminică: închis

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

  Piteşti, Argeş

  Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
  Sâmbătă: închis
  Duminică: închis