PLĂCEREA DE A CONDUCE. 100% ELECTRIC.

NOUL BMW i4 M50 xDRIVE.

BMW Auto Cobălcescu

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

BMW i4 M50 xDrive oferă o experiență de condus caracteristică M și un design de un nivel cu totul nou – totul fără emisii locale. Descoperă toate variantele de model ale noului BMW Seria 4 Gran Coupé, precum și opțiunile de echipare și datele tehnice.

DATE TEHNICE

Putere[2]: 400 kW (544 CP)

0-100 km/h[2]: 3,9 s

Vmax[2]: 225 km/h

Autonomie[1][2]: 416 – 516

BMW i4 M50 xDrive[1][2]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 21,9 – 17,7; autonomie electrică, WLTP în km: 416 – 516

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

PLĂCEREA DE A CONDUCE. 100% ELECTRIC.

Motorul complet electric al BMW i4 M50 xDrive accelerează fără probleme de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde[2]. Aspectul atletic, atât de tipic pentru modelele M, este imediat vizibil: o nouă parte din față M cu faruri LED adaptive, partea din spate cu spoiler M spate și stopuri cu tehnologie laser, iar părțile laterale cu oglinzi M și jante exclusive. La interior, scaunele sport M și noul volan M îmbrăcat în piele emană acea atmosferă M.

BMW i4 M50 xDrive[1][2]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 21,9 – 17,7; autonomie electrică, WLTP în km: 416 – 516.
[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

PERFORMANŢĂ

SE DEPLASEAZĂ CA UN M.

CEL MAI IMPRESIONANT PROGRAM SPORT.

Pachetul M Sport Pro îți transformă BMW-ul într-o mașină sport. Acesta extinde pachetul M Sport pentru a include numeroase alte caracteristici opționale pentru exterior și interior.

Putere dublă M.

Cele două motoare BMW M eDrive de pe puntea față și spate își dezlănțuie puterea nestingherit. Și accelerează vehiculul în cel mai scurt timp de la 0 la 100 km/h.

Condusul alimentat de adrenalină.

Tracțiunea integrală inteligentă BMW xDrive cu o distribuție a cuplului preponderent spate promite plăcerea pură a condusului în BMW i4 M50 xDrive.

Sunet expresiv al sistemului de acționare.

Experimentați plăcerea condusului electric cu și mai multă emoție. BMW IconicSounds Electric distinge și îmbunătățește acustic manevrele tale de condus prin intermediul sistemului audio.

Condu în funcție de starea de spirit pe care o ai.

Suspensia M adaptivă combină dinamica de condus cu confortul. Se adaptează automat la condițiile de drum și la stilul tău de condus.

La unison cu drumul.

Direcția sport variabilă cu Servotronic îmbunătățește senzația de condus. Asigură un plus de precizie în orice situație.

Un caracter puternic.

Sistemul de frânare M Sport în roșu lucios cu logo-ul M arată din exterior din ce este făcut. Discurile față mai mari, ventilate intern, sunt extrem de performante.

DESIGN

ARATĂ CA UN M.

DETALIILE ÎNTUNECATE EMANĂ UN ASPECT INDIVIDUAL.

Acesta conferă BMW-ului tău un aspect inconfundabil: Luminile M Shadow Line cu elemente de design întunecate în farurile principale.

Distinctiv M.

Barele orizontale negre și lucioase nu pot să nu facă impresie. Logo-ul M anunță caracterul M, iar elementele cu accente de albastru deschis indică acționarea electrică.

Un material impresionant și din punct de vedere vizual.

Pachetul exterior M Carbon îi conferă automobilului BMW un aspect și mai sportiv. Capacele oglinzilor exterioare și spoilerul spate sunt realizate din fibră de carbon ușoară și robustă.

Delicate, cu un contrast rafinat.

Realizate printr-un proces de întindere și comprimare și lăcuite lucios, jantele aerodinamice M Individual de 20″ tip 862 I Bicolor atrag privirile. Acestea sunt ușoare și durabile.

SE SIMTE CA UN M.

SUSȚINERE LATERALĂ EXCELENTĂ ÎN TIMPUL CONDUSULUI DINAMIC.

Scaunele M sport garantează o poziţie ideală. Cu tetiere integrate și logo M.

Control cu stil.

Suporturile conturate pentru degetul mare fac ca volanul M îmbrăcat în piele cu bază aplatizată să fie foarte confortabil de ținut. Acesta prezintă un marcaj pentru poziția de ora 12 și logo-ul M.

Accente inconfundabile la interior.

Ornamente interioare din fibră de carbon M conferă cockpitului un aspect mai elegant, făcând automobilul BMW și mai sportiv.

Elegant și sportiv.

Pielea neagră Vernasca emană stil. Cusăturile duble de culoare contrastantă și cusăturile decorative orizontale subliniază dotarea sportivă a interiorului.

AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE

PLĂCEREA DE A CONDUCE 100% ELECTRIC.

ÎNCARCĂ. ORICUM ŞI ORIUNDE DOREŞTI.

Asistentul tău atent.

Driving Assistant Professional vă menține în mod activ pe banda de rulare la o viteză de până la 210 km/h și la o distanță de siguranță. Dacă este necesar, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou. Un ajutor real, mai ales în traficul cu opriri și porniri frecvente. Dacă este necesar, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou. Un ajutor real, mai ales în traficul cu opriri și porniri frecvente.

Încarcă folosind una dintre cele mai mari rețele de încărcare din Europa.

Cu BMW Charging, poți încărca oriunde în Europa, folosind una dintre cele mai extinse rețele publice de încărcare. Tot ceea ce ai nevoie este deja inclus în pachetul standard.

Încarcă și mai flexibil de acasă.

Datorită controlului inteligent, poţi optimiza procesul de încărcare acasă, iar tu ai posibilitatea, de exemplu, să utilizezi cât mai mult posibil din propria energie solară generată.

TEHNOLOGII

MAI BINE CONECTAT.

Asistenţă

Încarcă uşor şi confortabil de acasă.

Cu Flexible Fast Charger sau sistemul Wallbox, poţi încărca acasă într-un mod simplu, sigur şi direct.

Mai multe camere pentru o parcare mai uşoară.

Asistentul la parcare Plus oferă o imagine de ansamblu extinsă atunci când parchezi. Camerele suplimentare transmit o imagine 3D a zonei înconjurătoare a automobilului direct către display-ul central. Pentru ca tu să poţi vedea imediat cât spaţiu de manevrare ai la dispoziţie.

Faruri de fază lungă în orice moment.

Modelul tău BMW îi protejează automat pe ceilalţi participanţi la trafic de conul de lumină cu ajutorul sistemului de asistenţă pentru fază lungă. Nu este nevoie să comuți între luminile de fază lungă și cele de fază scurtă. Cu toate acestea, conduci întotdeauna pe străzi perfect luminate.

Conectivitate

Lasă-ți cheile mașinii acasă.

Dispozitivele mobile compatibile devin BMW Digital Key al dvs. De asemenea, automobilul tău BMW poate fi deblocat și pornit fie cu un smartphone, fie cu un ceas inteligent. Cheia digitală poate fi partajată între maxim cinci persoane.

Vezi mai multe dintr-o privire.

BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcția cameră cu perspectivă în realitate augmentată afișează informații de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central și în panoul de bord.

CELE MAI IMPORTANTE ELEMENTE DIGITALE.

Acces facil la toate funcțiile.

Un nou ecran de start cu acces rapid. Cu sistemul de operare BMW 8.5, sistemul audio și contactele sunt doar la o atingere distanță.

Nu doar ascultă, ci și gândește împreună cu tine.

Controlează automobilul în mod intuitiv cu ajutorul BMW Intelligent Personal Assistant. Acesta înțelege mai multe comenzi ca oricând și te ajută cu orice situație referitoare la BMW-ul tău.

Încarcă și planifică rutele în aplicația My BMW.

Smartphone-ul tău oferă toate informaţiile despre starea de încărcare, autonomia disponibilă, costuri, durata de încărcare sau cea mai apropiată staţie de încărcare, dintr-o privire. Trebuie doar să descarci aplicaţia, să te conectezi şi să o încerci.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Difuzor spate M Performance, fibră de carbon.

Difuzorul spate M Performance fabricat din fibră de carbon creează un aspect şi mai modern – şi îmbunătăţeşte aspectul sportiv al automobilului.
Află mai multe

Spoiler M spate din fibră de carbon.

Şi mai impresionant: Spoilerul spate M din fibră de carbon scoate în evidenţă aspectul sportiv şi sofisticat al vehiculului[3].
Află mai multe

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”.

Jante exclusive M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 868 M, în Auriu Night bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.
Află mai multe

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE i4 M50 xDRIVE.

Complet încărcat, modelul BMW i4 M50 xDrive are o autonomie de până la 416 – 516 kilometri[1][2].

BMW i4 M50 xDrive accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde și oferă o putere impresionantă de 400 kW (544 CP)[2].

BMW Seria 4 Gran Coupé, atât cu motor pe benzină, cât și cu motor diesel, și BMW i4 Gran Coupé cu motor electric.

BMW i4 M50 xDrive este produs la uzina BMW Group din München.

Ai la dispoziție mai multe opțiuni pentru încărcarea BMW i4 M50 xDrive. Folosind Flexible Fast Charger (Mod 2) la diverse prize, de exemplu. Sau doar în confortul tău acasă, cu un BMW Wallbox. Când ești în mișcare, BMW Charging îți permite să beneficiezi de una dintre cele mai mari rețele de încărcare din Europa. O stație de încărcare de mare putere este cea mai bună opțiune atunci când vrei să încarci rapid.

ALTE OPȚIUNI DE DOTARE

Vizualizator BMW Individual.

Dă frâu liber creativității: cu BMW Individual poți alege dintr-un total de aproximativ 150 de finisaje de vopsea fascinante.

BMW ConnectedDrive.

Produsele și serviciile digitale BMW ConnectedDrive te conectează la vehiculul tău. Bucură-te de o comunicare și mai intuitivă cu BMW-ul tău și, de asemenea, de funcții inteligente și inovatoare care îți oferă mai multă siguranță, confort și divertisment.

Consum şi emisii CO₂.

BMW i4 M50 xDrive[1][2]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 21,9 – 17,7; autonomie electrică, WLTP în km: 416 – 516

[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

[2] Vehiculul prezentat este BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.


AUTO COBĂLCESCU SRL

www.bmw-autocobalcescu.ro

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 13:00
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 07:30 - 17:30
Sâmbătă, Duminică: închis
Service Check In / Out: Non Stop

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis