BMW i5 M60 xDrive. 100% ELECTRIC.

BMW i5.

BMW Auto Cobălcescu

BMW i5 M60 xDrive:

Putere: 442 CP (601 kW)
0-100 km/h: 3.8 s
Vmax: 230 km/h
Autonomie: până la 516 km
Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18,2–20,6; Autonomie electrică, WLTP în km: 516–455.

PERFORMANŢĂ.

SE DEPLASEAZĂ CA UN M.

Motor puternic şi dinamică de condus sportivă: noul BMW i5 M60 xDrive oferă performanţa tipică BMW M – integral electric. Videoclipul nu prezintă valori efective.

Dinamică de condus optimă în toate situaţiile.

Suspensia M adaptivă Professional se adaptează stilurilor de condus – de la foarte confortabil la foarte sportiv.

BMW Direcţie, agilă şi stabilă.

Direcţia activă integrală permite modelului tău BMW să reacţioneze mai flexibil la situaţiile de virare. Şi mai agil la parcare şi manevrare. Şi mai stabil la viteză mare.

Frânare puternică de la 100 până la 0.

Sistemul de frânare M Sport cu etriere roşii şi inscripţia M trezeşte spiritul sportiv. Discurile mai mari, ventilate intern, prind puternic chiar şi sub încărcături grele.

DESIGN.

ARATĂ CA UN M.

Chiar şi pe timp de noapte – este fără îndoială M.

Grila frontală BMW Iconic Glow atrage privirile, mai ales în întuneric. Lumina albă îi evidenţiază contururile atunci când automobilul este staţionat şi în timpul deplasării.

Oglinzi exterioare emblematice realizate manual.

Capacele opţionale pentru oglinzile exterioare M carbon sunt produse manual cu meticulozitate.

Spoiler M spate din carbon uşor.

Spoilerul M spate este ideal pentru manevre rapide în timpul condusului. Acesta creşte forţa de apăsare pe puntea spate. Modelul tău BMW este mai stabil la viteze mari.

SE SIMTE CA UN M.

Afişaj specific M în panoul de instrumente.

La pornire, te aşteaptă o prezentare exclusivă M a atmosferei motorsport. My Modes configurabile individual caracterizează diferite stiluri de condus.

Scaune sport în piele Veganza.

Scaunele sport într-o combinaţie de piele Alcantara M/Veganza oferă o aderenţă optimă. Materialul de înaltă calitate este perforat şi respirabil în mod plăcut.

Cea mai bună sonorizare pentru toţi pasagerii automobilului.

Habitaclul devine sală de concert cu Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins. 18 difuzoare şi 655 de waţi de putere într-un sistem audio personalizat.

AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE.

INTEGRAL ELECTRIC.

Uşor de încărcat. Oricând şi oriunde. Cu soluţiile de la BMW Charging pentru noul BMW i5 M60 xDrive.

OPŢIUNI DE ÎNCĂRCARE.

Încarcă uşor şi confortabil de acasă.

Cu Flexible Fast Charger sau sistemul Wallbox, poţi încărca acasă într-un mod simplu, sigur şi direct. Descoperă soluţia ta individuală de încărcare. Descoperă soluţia ta individuală de încărcare.

Afla mai multe.

Control inteligent al încărcării pentru acasă.

Datorită controlului inteligent, poţi optimiza procesul de încărcare acasă, iar tu ai posibilitatea, de exemplu, să utilizezi cât mai mult posibil din propria energie solară generată.

Afla mai multe.

Încarcă folosind una dintre cele mai mari reţele din Europa.

Cu BMW Charging, poţi încărca oriunde în Europa, folosind una dintre cele mai mari reţele publice de încărcare. Tot ceea ce ai nevoie pentru asta este inclus în obiectul livrării.

Afla mai multe.

Încarcă îndeplasare, fără aplicaţie sau card de încărcare.

Cu Plug & Charge, modelul tău BMW începe automat procesul de încărcare la punctele de încărcare potrivite şi se ocupă de facturare prin contractul personal subiacent.

Afla mai multe.

SUSTENABILITATEA ÎN MODELUL BMW i5 M60 xDrive.

Modelul BMW i5 M60 xDrive îşi aduce, de asemenea, contribuţia la un viitor mai durabil. Prin utilizarea de materiale secundare şi de energie verde în procesul de fabricaţie, optimizăm deja amprenta de CO₂ a modelului BMW i5 M60 xDrive, chiar înainte ca acesta să fie predat către tine. Pe parcursul călătoriei, tehnologiile inovatoare ale EfficientDynamics asigură echilibrul perfect între eficienţă şi performanţă. În plus, BMW i5 M60 xDrive oferă pentru prima dată opţiunea unui interior vegan.

Afla mai multe.

TEHNOLOGII

INTELIGENT.

Asistență

Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

Conectivitate

Vezi mai mult decât ceea ce se află în faţa ta.

BMW Live Cockpit Professional proiectează cele mai importante informaţii direct în câmpul tău vizual, fără a fi nevoie să pierzi atenţia de la drum. Funcţia Augmented View completează imaginea drumului din faţa ta oferind semnale grafice pentru a facilita navigarea.

Mai mult decât o cheie.

Cu BMW Digital Key Plus, poţi utiliza smartphone-ul tău ca o cheie pentru automobil, pe care o poţi partaja digital cu până la 5 persoane. De îndată ce te apropii de modelul tău BMW, acesta se deschide automat şi te întâmpină cu un afişaj luminos. În funcţie de profilul personal selectat, interiorul se adaptează la preferinţele tale.

RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN MODELUL BMW i5 M60 xDRIVE.

Service – exact atunci când ai nevoie.

Întotdeauna cu un pas înainte. Indiferent dacă este timpul pentru o revizie sau anvelopele sunt uzate: te contactăm în timp util. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Iar apoi te poţi relaxa în timp ce îţi continui călătoria.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW i5 M60 xDRIVE.

Modelul BMW i5 M60 xDrive este cea mai puternică şi mai sportivă versiune a BMW i5. Acesta a fost conceput pentru o performanţă deosebit de dinamică. Accelerează până la 100 km/h în doar 3,8 secunde. De asemenea, beneficiază de frâne M Sport şi suspensie adaptivă Professional. Aspectul, dinamica, puterea şi caracterul sportiv ies în evidenţă în multe detalii precum grila frontală M, oglinzile exterioare M sau jantele exclusive M.

BMW i5 M60 xDrive oferă o putere de 601 CP (442 kW) şi atinge o viteză maximă de 230 km/h. Pentru a atinge acest obiectiv, accelerează până la 100 km/h în doar 3,8 secunde. Modelul are 5060 mm lungime, 1505 mm înălţime şi 1900 mm lăţime.

Complet încărcat, modelul BMW i5 M60 xDrive are o autonomie de până la 516 km (WLTP). La fel ca şi în cazul motoarelor cu combustie, această autonomie depinde, desigur, de mulţi factori externi şi mai ales de stilul de condus.

O staţie de încărcare rapidă cu curent continuu (c.c.) poate încărca automobilul cu maximum 205 kW. Cu această opţiune, este posibilă creşterea capacităţii disponibile a bateriei de la 10 la 80% în doar 30 de minute. La un punct de încărcare, cum ar fi un Wallbox cu curent alternativ (c.a.) de 11 kW, durata de încărcare este de 8,25 ore. Cu 22 kW procesul de încărcare este înjumătăţit la 4,25 ore.

Într-un automobil electric, întreaga gamă de performanţă şi cuplul sunt disponibile instantaneu. Tot ce este necesar este apăsarea pedalei de acceleraţie pentru ca automobilul să accelereze până la viteza maximă fără nicio întrerupere din cauza schimbărilor de viteză. Acest lucru creează o senzaţie foarte intensă care aminteşte de sporturile cu motor. Sunetul compus de Hans Zimmer special pentru automobile M susţine dinamica percepută.

Da, poţi. BMW Financial Services oferă opţiuni individuale pentru finanţarea şi leasingul modelului BMW i5 M60 xDrive.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.


AUTO COBĂLCESCU SRL

www.bmw-autocobalcescu.ro

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 13:00
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 07:30 - 17:30
Sâmbătă, Duminică: închis
Service Check In / Out: Non Stop

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis