PLĂCEREA PURĂ DE A CONDUCE.

BMW iX M60.

BMW iX M60: DINAMICA DE DEPLASARE ELECTRICĂ LA NIVELUL CEL MAI ÎNALT.

BMW iX M60 combină puterea inovatoare a modelelor BMW i şi BMW M. Descoperă primul automobil BMW M complet electric în segmentul de performanţă Sports Activity Vehicle (SAV):

 • Motor electric cu două motoare BMW M eDrive, tracţiune integrală electrică BMW xDrive, 619 CP/455 kW** şi 1,100 Nm*** cuplu.
 • Plăcerea pură de a conduce încărcată de adrenalină cu zero emisii de CO₂ la nivel local şi o autonomie de până la 566* kilometri (WLTP).
 • Limbaj de design clar, interior proporţionat generos şi ambianţă extrem de modernă.

BMW iX M60:
Consum de energie, în kWh/100 km (WLTP): 24.7–21.7*
Autonomie electrică în km (WLTP): până la 566*
Emisii de CO₂ în g/km: 0

PERFORMANŢELE MODELULUI BMW iX M60.

Trenul de rulare complet electric, autonomia, suspensia şi performanţele modelului BMW iX M60.

BMW iX M60.

Plăcerea de a conduce sportiv pur electric cu zero emisii locale.

 • Două motoare BMW M eDrive cu tracțiune integrală inteligentă BMW xDrive
 • Sunet emoționant proiectat de BMW M IconicSounds Electric
 • Suspensie adaptivă cu suspensie pneumatică adaptivă pe 2 axe şi direcţie activă integrală
 • 619 CP/455 kW**, acceleraţie 0–100 km/h în 3,8 secunde, Vmax 250 km/h.
 • Până la 566 km* autonomie (WLTP)

DESCOPERĂ AUTONOMIA NOULUI MODEL iX DE LA BMW.

Explorează autonomia extinsă a noului BMW iX!

Autonomia respectivă a unui automobil electric depinde de diverşi factori, cum ar fi stilul de condus, condiţiile de traseu, echipamentele automobilului, condiţiile meteorologice şi sarcina utilă.

Vitezele medii mari (pe autostradă) reduc autonomia cel mai mult, în timp ce traficul din oraş duce la o autonomie mai mare datorită vitezei mai reduse şi a ratelor mari de recuperare (spre deosebire de automobilele cu motoare cu combustie internă). Mai mult, autonomia este redusă la temperaturi scăzute din cauza încălzirii, iar la temperaturi ridicate din cauza funcţionării sistemului de climatizare la capacitate mare. În ceea ce priveşte caracteristicile/echipamentele speciale, alegerea combinaţiilor mai mari de anvelope reduce, în general, autonomia (dacă dezavantajul aerodinamic nu este compensat de un design mai închis al roţii). Clasa de rezistenţă la rulare a anvelopelor este de asemenea relevantă pentru autonomie: de exemplu utilizarea unei anvelope de iarnă reduce autonomia în comparaţie cu o anvelopă de vară Label A.

În alegerea modelului, autonomia comunicată se bazează pe ciclul WLTP (Worldwide harmonized Light-Duty Test Procedure).

WLTP permite calcularea autonomiei în condiţiile de conducere recomandate. WLTP presupune existenţa unui stil de conducere defensiv, cu o combinaţie de rute incluzând străzi din oraş, drumuri rurale şi autostrăzi.

Indicatorul de autonomie îţi permite să estimezi autonomia în cazul condiţiilor tale tipice de conducere. Cercul exterior reprezintă valoarea autonomiei calculată pe baza distanţelor liniare (nu harta rutieră reală), în timp ce cercul interior arată valoarea calculată -30% pentru a ţine cont de rutele din viaţa reală.

Setarea unui stil de conducere „sportiv” presupune conducerea 100% pe autostradă cu o viteză medie de aproximativ 130 km/h şi un stil de depăşire dinamic. Setarea „economică” presupune conducerea defensivă pe drumurile de ţară cu o viteză medie de aproximativ 80 km/h. Setările intermediare generează o combinaţie dintre cele două.

BMW iX M60 – DETALII IMPORTANTE LEGATE DE PERFORMANŢĂ.

Modelul BMW iX M60 emoţionează cu puterea M pur electrică, dinamica de condus precisă şi caracteristicile inovatoare:

 • Două motoare electrice puternice BMW M eDrive cu 619 CP/455 kW** şi 1.100 Nm***.
 • Caracteristici de condus precise şi control optim datorită amortizoarelor reglate electronic şi suspensie pneumatică adaptivă pe 2 axe cu reglaje specifice M, direcţie activă integrală şi frâne M Sport.
 • Designul emoţionant de sunet BMW M IconicSounds Electric subliniază experienţa de condus caracteristică M.

Tren de rulare BMW iX M60.

Trenul de rulare de înaltă performanţă al noului iX M60, cu două motoare BMW M eDrive de înaltă performanţă, garantează o livrare rapidă a puterii. Configurarea orientată spre puntea din spate a tracţiunii integrale şi sunetul plin de emoţii scot în evidenţă personalitatea sportivă a automobilului. O baterie de înaltă tensiune cu o autonomie mare îţi asigură plăcerea de a conduce şi mai mult timp.

Suspensie pneumatică adaptivă pe ambele punţi.

Suspensia pneumatică adaptivă pe 2 axe cu control automat al nivelului şi design specific M al stabilizatoarelor, printre alte caracteristici asigură un condus extrem de confortabil cu o dinamică de condus excepţională. Menţine înălţimea automobilului la acelaşi nivel indiferent de încărcătură şi o reglează automat în funcţie de modul de condus. Pentru mai mult confort, agilitate, stabilitate şi siguranţă în timpul deplasării.

Direcţie integrală adaptivă.

Direcţia activă integrală îmbină, în funcţie de viteză, direcţia activă variabilă de pe puntea faţă cu roţile spate, care contribuie de asemenea la manevrarea automobilului. La viteze sub 60 km/h, roţile din spate se orientează în direcţia opusă direcţiei şi asigură o manevrabilitate şi agilitate mai mari. Începând cu viteze de la 60 la 80 km/h, roţile spate se întorc în aceeaşi direcţie cu cele din faţă, pentru a creşte stabilitatea şi confortul în timpul condusului.

DESIGNUL PROGRESIV AL MODELULUI BMW iX M60.

Exteriorul BMW iX M60 pare monolitic şi cu sportivitatea tipică M, în timp ce interiorul futurist întâmpină conducătorul auto şi pasagerii cu un fler sportiv de lux:

 • Secţiunea faţă distinctivă cu grila frontală verticală BMW mare, faruri duble înguste şi spoiler faţă din trei bucăţi.
 • Aspect dinamic cu jante aerodinamice opţionale de 22” în Bronz Titanium, precum şi pachetul BMW pentru exterior în Bronz Titanium.
 • Interior deosebit de modern cu panou de instrumente îngust, afişaj curbat BMW şi caracteristici elegante la interior.

Jante M aerodinamice de 22”, tip 1023, Bronz Titanium, Bicolor.

Trenul de rulare de înaltă performanţă al noului iX M60, cu două motoare BMW M eDrive de înaltă performanţă, garantează o livrare rapidă a puterii. Configurarea orientată spre puntea din spate a tracţiunii integrale şi sunetul plin de emoţii scot în evidenţă personalitatea sportivă a automobilului. O baterie de înaltă tensiune cu o autonomie mare îţi asigură plăcerea de a conduce şi mai mult timp.

Emblema M.

Emblema M60 pe partea dreaptă a hayonului este un indiciu pentru potenţialul extraordinar de ridicat al dinamicii de condus a automobilului.

Design interior Suite Amido.

Pielea naturală exclusivistă tăbăcită verde oliv a designului interior Suite Amido pe panoul de instrumente, panourile de finisare ale portierelor, consola centrală şi scaune creează o atmosferă modernă de lux sustenabil. Cusăturile elaborate fac tapiţeria luxoasă şi confortabilă. Componentele accent bronz Gold din tetieră sunt, de asemenea, potrivite.

BMW iX M60 – CONCEPTUL SHY TECH.

Conceptul Shy-Tech pune pasagerii pe primul loc şi integrează tehnologia modernă în design într-un mod elegant:

 • Inteligenţa invizibilă poate fi experimentată în multe detalii din exterior şi interior.
 • Grila frontală funcţionează ca o suprafaţă inteligentă şi găzduieşte camera video, funcţiile radar, senzorii de ultimă generaţie şi elementele de încălzire.
 • Difuzoarele sistemului audio sunt încorporate invizibil în interior, butoanele şi comenzile sunt reduse vizual în mod constant.

BMW iX M60 – IMPRESII EXCLUSIVE.

Detaliile de design ale modelului BMW iX M60 la exterior şi în interior.

FUNCŢIE LAUNCH CONTROL A NOULUI SAV BMW ELECTRIC.

Funcţia Launch Control catapultează BMW iX M60 de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde – O experienţă palpitantă de condus, cu o viteză maximă de 250 km/h,intensificată de sunetul emoţionant interior al BMW M IconicSounds Electric.

BMW iX M60: HABITACLUL ŞI TEHNOLOGIILE DISPONIBILE.

Experimentaţi tehnologii inovatoare într-o ambianţă ultramodernă: BMW iX M60 cu noul concept de operare BMW iDrive oferă servicii digitale, sisteme inteligente de asistenţă a conducătorului auto şi 5G ca standard.

Concept de operare.

Conectivitate şi servicii digitale.

Confort şi asistenţă.

DATELE TEHNICE ALE BMW iX M60.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min619 (455)**
Autonomie electrică în km (WLTP):până la 566*
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:3,8
Cuplu maxim în Nm, la 1/min:1.100***
Consum de energie, în kWh/100 km (WLTP):24,7 – 21,7**

BMW iX M60: DURATĂ DE ÎNCĂRCARE PENTRU O AUTONOMIE DE 100 KM.

Graţie noului tău BMW iX M60 şi BMW Charging, beneficiezi de o performanţă impresionantă în materie de încărcare şi numeroase oferte personalizare pentru încărcarea acasă, pe drum sau la birou.

 • Autonomie electrică de până la 150 km în doar 10 minute.*
 • Încarcă până la 80% din autonomia electrică în mai puţin de 35 de minute la staţiile publice de încărcare de mare putere.*

Valorile se referă la o stare iniţială de încărcare de 10%.

Încărcarea la domiciliu pentru o autonomie de 100 km.

 • 01:41 h* – Wallbox (11 kW)
 • 01:41 h* – Flexible Fast Charger (11 kW) la o priză industrială
 • 08:31 h* – Cablu de încărcare standard sau Flexible Fast Charger (2,3 kW) la o priză casnică

Încărcarea în timpul călătoriei pentru o autonomie de 100 km

 • 00:06 h* – Staţie de încărcare de mare putere (capacitatea maximă de încărcare a automobilului)
 • 00:21 h* – Staţie de încărcare rapidă (50 kW)
 • 01:41 h* – Staţie de încărcare CA (capacitatea maximă de încărcare a automobilului)

Calculul ia în considerare consumul şi performanţa de încărcare. Valorile se referă la activarea bateriei la o temperatură de 29 – 33 grade Celsius şi temperatura ambiantă cu valori de certificare, cu excepţia consumatorilor auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea scaunelor, afişajele şi sistemul de climatizare. Consumul individual poate varia (în funcţie de, de exemplu, profilul de condus, temperatură, condiţii ambientale), la fel şi performanţa de încărcare realizabilă individual (depinzând de, de exemplu, starea de încărcare a bateriei, sistemul de climatizare al automobilului). Consumul de combustibil se bazează pe cifrele WLTP. Performanţa de încărcare se bazează pe performanţa de încărcare maximă posibilă (în funcţie de tipul de încărcare şi de automobil).

SUSTENABILITATE HOLISTICĂ ÎN NOUL BMW iX M60.

BMW iX M60 este bazat pe un concept cuprinzător de sustenabilitate:

 • cu 45% mai puţine emisii pe parcursul întregului ciclu de viaţă al automobilului decât un SAV cu motor diesel comparabil.
 • Utilizarea exclusivă a unor tipuri de energie regenerabilă în timpul producţiei, precum şi folosirii unor materiale naturale şi reciclate – cum ar fi covoraşele produse 100% din Econyl.

ACCESORII ORIGINALE BMW iX.

Covoraş BMW pentru portbagaj.

Covoraş BMW antiderapant, rezistent la apă special conceput pentru protejarea portbagajului de murdărie şi umezeală. În negru cu logoul BMW.

Spre produs

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titaniu.

Cutie portbagaj blocabilă BMW Negru/Argintiu Titanium accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

Spre produs

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.

Spre produs

PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW iX M60.

#whateverhappens. Călătorii fără griji pentru automobile electrice: Acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani.
Conţinutul pachetului de service:

 • Serviciu de verificare a automobilului
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână

Află mai multe despre BMW Service Inclusive

Consumul de energie şi emisiile de CO₂ ale noului BMW iX M60.

BMW iX M60:
Consum de energie, în kWh/100 km (WLTP): 21,7 – 24,7*
Autonomie electrică în km (WLTP): până la 499 – 566*
Emisii de CO2, în g/km: 0

* Date provizorii, consum de energie şi autonomie măsurate în conformitate cu ciclul de testare WLTP.

** Motor electric cu până la 397 kW, în timpul creşterii temporare a performanţei <10 secunde până la 455 kW.

***Cuplu maxim de 1.015 Nm* în Sport Mode, respectiv 1.100 Nm* cu funcţia Launch Control activată.

Datele oficiale despre consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.


AUTO COBĂLCESCU SRL

www.bmw-autocobalcescu.ro

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 13:00
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 07:30 - 17:30
Sâmbătă, Duminică: închis
Service Check In / Out: Non Stop

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis