PRIMUL BMW iX1 PUR ELECTRIC.

BMW iX1.

BMW Auto Cobălcescu

Primul BMW iX1 pur electric radiază de hotărâre electrizantă, iar prin funcţiile şi versatilitatea sa oferă inspiraţie pentru a urma drumuri noi, chiar şi în utilizarea de zi cu zi:

 • Prezenţă încrezătoare la exterior, datorită designului monolitic şi proporţiilor distinctive.
 • Confort suprem la interior, datorită scaunelor active cu masaj şi funcţie lombară pentru o poziţie care nu generează oboseală.
 • Habitaclu modern multimedia, datorită BMW Curved Display cu ecran tactil şi control vocal.
 • Autonomia sa de până la 440 km oferă flexibilitate totală.

BMW iX1 xDrive30:
Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 16,8 – 18,1
Autonomie electrică (WLTP) în km: 417 – 440

BMW iX1 – INFORMAŢII DESPRE PRODUS.

 • Partenerul ideal şi pentru deplasări neprogramate: cu o autonomie de până la- 440 km (WLTP).
 • Reîncărcare până la 120 km* de autonomie în doar 10 minute.
 • Reîncărcare până la 80% din autonomie în 29 de minute la staţiile de încărcare publice de mare viteză.
 • Un consum redus de doar 16,8–18,1 kWh/km cu ajutorul unor tehnologii precum recuperarea în timpul frânării.
 • Eficienţă maximă graţie metodelor de construcţie şi a designului aerodinamic.

* Cifrele sunt provizorii.

Tot ce doreşti să ştii despre autonomie

DESCOPERĂ AUTONOMIA BMW iX1.

Autonomia unui automobil electric depinde de diverşi factori, cum ar fi stilul de condus, condiţiile de traseu, echipamentele automobilului, condiţiile meteorologice şi sarcina utilă.

Viteza mare (pe autostradă) reduce autonomia cel mai mult, în timp ce traficul din oraş duce la o autonomie mai mare datorită vitezei mai reduse şi a ratelor mari de recuperare (spre deosebire de automobilele cu motoare cu combustie internă). Mai mult, autonomia este redusă atunci când afară sunt temperaturi scăzute, din cauza utilizării sistemului de încălzire, iar la temperaturi ridicate din cauza funcţionării sistemului de climatizare la capacitate mare. În ceea ce priveşte caracteristicile/echipamentele speciale, alegerea unor anvelope de dimensiuni mari reduce, în general, autonomia (dacă dezavantajul aerodinamic nu este compensat de un design mai închis al roţii). Clasa de rezistenţă la rulare a anvelopelor este de asemenea relevantă pentru autonomie: de exemplu utilizarea unei anvelope de iarnă reduce autonomia în comparaţie cu o anvelopă de vară Label A.

În alegerea modelului, autonomia comunicată se bazează pe ciclul WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”).
WLTP permite calcularea autonomiei în condiţiile de conducere recomandate. WLTP presupune existenţa unui stil de conducere defensiv, cu o combinaţie de rute incluzând străzi din oraş, drumuri rurale şi autostrăzi.
Indicatorul de autonomie îţi permite să estimezi autonomia în cazul condiţiilor tale specifice de condus. Cercul exterior reprezintă valoarea autonomiei calculată pe baza distanţelor liniare (nu harta rutieră reală), în timp ce cercul interior arată valoarea calculată -30% pentru a ţine cont de rutele din viaţa reală.

Setarea unui stil de conducere „sportiv” presupune conducerea 100% pe autostradă cu o viteză medie de aproximativ 130 km/h şi un stil de depăşire dinamic. Setarea „economică” presupune conducerea defensivă pe drumurile de ţară cu o viteză medie de aproximativ 80 km/h. Setările intermediare generează o combinaţie dintre cele două.

DURATĂ DE ÎNCĂRCARE PENTRU O AUTONOMIE DE 100 KM.

Încărcarea la domiciliu pentru o autonomie de 100 km.

 • 01:32 h – Wallbox (11 kW)
 • 01:32 h – Flexible Fast Charger (11 kW) la prize industriale
 • 07:41 h  – Cablu standard de încărcare sau Flexible Fast Charger (2,3 kW) la o priză casnică

Încărcarea în timpul călătoriei pentru o autonomie de 100 km.

 • 00:08 h – Staţie de încărcare de mare putere (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil)
 • 00:19 h – Staţie de încărcare rapidă (50 kW)
 • 00:55 h – Staţie de încărcare CA (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil)

Performanţele de încărcare depind de starea încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de a conduce şi de utilizarea consumatorilor auxiliari. Intervalele de autonomie prezentate au la bază condiţiile optime WLTP. Timpii de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 de grade Celsius după o călătorie şi pot diferi în funcţie de comportamentul de utilizare.

Soluţii de încărcare: UŞOR. ORICÂND. ORIUNDE.

Încărcare la domiciliu.

Cu Flexible Fast Charger, noul tău BMW iX1 deja îţi oferă tot ce ai nevoie pentru încărcare convenabilă la domiciliu, imediat de la livrare. Dacă doreşti, poţi adapta şi mai mult opţiunile de încărcare la nevoile tale.

Află mai multe

Încărcare în deplasare.

Cu BMW Charging, poţi încărca oriunde în Europa, folosind una dintre cele mai mari reţele publice de încărcare, aflată în continuă creştere. De asemenea, vei beneficia în plus şi de tarife atractive de încărcare şi de beneficii exclusive pentru automobile noi.

Află mai multe

DESIGNUL EXTERIOR AL NOULUI BMW iX1.

DETALII IMPORTANTE EXTERIOARE ALE NOULUI BMW iX1.

Design frontal.

Grila frontală dublă distinctivă şi de mari dimensiuni, aproape pătrată, cu accente albastre care pot fi selectate opţional şi cu faruri LED adaptive înguste, care se extind mult pe lateral, conferă noului BMW iX1 o prezenţă puternică şi electrizantă.

Imagine din partea laterală.

Cu secţiunea frontală proeminentă şi cu proporţii verticale, noul BMW iX1 prezintă o imagine extrem de dinamică din lateral. Accentele albastre care pot fi selectate prezintă într-un mod impresionant motorul electric al acestui automobil puternic.

Design spate.

Datorită jocului de sticlă transparentă şi sticlă fumurie, precum şi prin tiparul hexagonal* din lateral, stopurile tridimensionale în formă de L reprezintă un simbol inconfundabil al designului modern.
*Disponibil ca echipament opţional.

DESIGNUL INTERIOR AL NOULUI BMW iX1.

DETALII IMPORTANTE INTERIOARE ALE NOULUI BMW iX1.

Comenzi intuitive în habitaclu.

Mai puţine butoane, mai multă intuiţie: BMW Curved Display, îngust şi fără cadru, cu ecran tactil şi control vocal, este un element care fură toate privirile în interiorul noului BMW iX1 şi în acelaşi timp interfaţa principală pentru BMW iDrive.

Consolă centrală modernă.

Concept de operare modern pe două niveluri: comutatoarele manuale clasice au dispărut, lăsând loc unei console centrale cu control prin glisare, elemente operative de ultimă generaţie şi sistem pentru încărcare wireless integrat în partea de jos.

Portbagaj.

Portbagajul iluminat al BMW iX1 oferă o gamă largă de opţiuni de depozitare. Funcţii precum insertul pliabil de podea şi ajustarea unghiului de înclinaţie pentru spătarele scaunelor din spate oferă spaţiu suplimentar pentru bagaje – dar şi mai mult loc pentru spontaneitate.

SUSTENABILITATEA LA NOUL BMW iX1.

 • Cobaltul şi litiul utilizate în producerea bateriei de înaltă tensiune a noului BMW iX1 provin din operaţiuni de minerit responsabile.
 • Motorul noului BMW iX1 este produs fără pământuri rare.

Mai multe informsții despre sustenabilitatea BMW

INOVAŢIE ŞI CONFORT ÎN NOUL BMW iX1.

DETALII DIGITALE DIN NOUL BMW iX1.

 • Întotdeauna pe drumul cel bun, cu ajutorul traseului proactiv sugerat de BMW Maps.
 • În deplasare cu aplicaţiile tale favorite: sistemul de integrare pentru smartphone al noului BMW iX1 este compatibil cu Apple CarPlay şi Android Auto.
 • Trebuie doar să introduci telefonul şi se încarcă: sistemul pentru încărcare wireless al noului BMW iX1 încarcă smartphone-ul prin inducţie.

Confort.

Scaune active pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Funcţia de reglare pentru scaun oferă confort optim cu suport lombar reglabil electric şi funcţie de masaj.

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschis, plafonul panoramic din sticlă asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt. Atunci când este închis, creează o atmosferă primitoare, luminoasă în habitaclu.

Cârlig de remorcare.

Cârligul de remorcare cu bilă reglabilă electronic. Funcţia Trailer Stability Control şi sistemul antifurt sporesc nivelul de siguranţă.

Sisteme de asistenţă a conducătorului auto.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional menţine automat banda, viteza şi distanţa şi reduce riscul de accidente în numeroase situaţii.

Asistentul pentru mersul în marşarier.

Te ajută să faci manevre fără efort în situaţii dificile: asistentul pentru mersul în marşarier memorează rotirile volanului pe ultimii 50 de metri parcurşi şi aduce automobilul cu precizie înapoi pe drumul pe care l-a parcurs anterior.

Asistentul la parcare.

Asistentul la parcare te ajută să parchezi şi să manevrezi în spaţii înguste şi evită avariile în timpul parcării.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU NOUL BMW iX1.

Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi modelul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect automobilului BMW iX1 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M bicolore.

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M în Jet Black Bicolor uni, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Cutie BMW pentru plafon, 420 litri, în combinaţie Negru/ Argintiu Titanium.

Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 420 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

Spre produs

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. În negru cu inscripţia BMW.

Spre produs

DATELE TEHNICE ALE NOULUI BMW iX1.

BMW iX1 xDrive30.*

Putere maximă în CP (kW), la 1/min230 (313)
Cuplu maxim în Nm, la 1/min:494
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:5,6
Autonomie electrică:417 – 440
Capacitate maximă de încărcare:reîncărcarea timp de 10 minute poate adăuga până la 120 km
(staţie de încărcare de mare putere)

SERVICE ŞI CONSULTARE PENTRU NOUL BMW iX1.

BMW SERVICE: ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ PENTRU PRIMUL BMW iX1.

Funcţia „Îngrijire proactivă” recunoaşte automat când este momentul pentru o revizie sau când automobilul tău necesită reparaţii şi te contactează în mod proactiv.

 • Ajutor direct din partea experţilor BMW.
 • Rezolvarea problemei prin întreţinere la distanţă.
 • Evitarea eventualelor defecţiuni.
 • Oferte de service individuale suplimentare.
 • Gratuit inclusă într-un contract activ Connected Drive.

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW iX1, te rugăm să contactezi BMW Autto Cobălcescu. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

Consum de energie electrică şi autonomie.

BMW iX1 xDrive30:
Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 16,8-18,1
Autonomie electrică (WLTP) în km: 417-440

Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.


AUTO COBĂLCESCU SRL

www.bmw-autocobalcescu.ro

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 13:00
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 07:30 - 17:30
Sâmbătă, Duminică: închis
Service Check In / Out: Non Stop

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis