MODELE BMW SERIA 2 COUPÉ M.

BMW Seria 2 Coupé M.

BMW Auto Cobălcescu

NOUL BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ ŞI BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 Coupé*:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,6 – 10,2
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 218 – 231

BMW M240i Coupé:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,8 – 8,5
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 177 – 192

BMW M240i xDrive Coupé:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,1 – 8,8
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 185 – 200

*Cifrele sunt provizorii

COMPARAŢIE MODELE BMW M SERIA 2 COUPÉ.

Detaliile sportive dintr-o privire.

BMW M2 COUPÉ.

Senzaţie exclusivă de motorsport datorită valorilor de performanţă convingătoare.

 • Motor performant BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 460 CP.
 • Suspensie M adaptivă cu diferenţial M activ şi tracţiune spate.
 • Transmisie manuală sau transmisie Steptronic M cu Drivelogic.
 • 338 kW, 550 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,1 s (transmisie Steptronic M).

BMW M240i COUPÉ.

Performanţă sportivă şi agilitate impresionantă.

  • Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 374 CP.
  • Suspensie M Sport, diferenţial M Sport şi frâne M Sport ca dotare standard.
  • 275 kW, 500 Nm, 0 la 100 km/h în 4,7 s.

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Dinamica încărcată de adrenalină cu utilitate zilnică nelimitată.

 • Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 374 CP.
 • Suspensie M Sport, diferenţial M Sport şi frâne M Sport ca dotare standard.
 • Tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive.
 • 275 kW, 500 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,3 s.

DINAMICA DE CONDUS ŞI ELEMENTELE DE DESIGN ALE NOULUI BMW M2 COUPÉ.

Dinamica

Motor performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Un atlet de top care oferă o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie dinamică a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Tehnologii extrem de eficiente, cum ar fi VANOS dublu, Valvetronic, injecţie de înaltă precizie şi un turbocompresor TwinScroll oferă o putere excelentă.

Transmisie manuală.

Transmisia manuală cu şase trepte promite plăcerea pură de a conduce. Selectarea personală a treptelor de viteză şi cuplarea manuală a acestora, în comparaţie cu transmisia automată, îţi permite să experimentezi o conexiune directă şi adevărată cu propulsia modelului tău BMW – şi, prin urmare, condusul sportiv în forma sa cea mai pură. De asemenea, beneficiezi de designul transmisiei cu greutate optimizată.*

Suspensie M adaptivă.

Cu şasiul adaptiv M cu funcţie de control variabil al amortizoarelor, caracteristicile şasiului pot fi ajustate individual – de la confortabil la deosebit de sportiv, cu manevrabilitate pronunţată agilă. Cu Driving Experience Control poţi adapta şasiul controlat electronic rapid şi uşor la condiţiile de drum şi la situaţia de rulare.

Exterior

Design frontal.

Proporţiile compacte şi contururile clare definesc designul caracteristic BMW M2 Coupé. În stilul BMW 2002, farurile sunt implementate ca unităţi individuale.

Plafon M Carbon.

Parte a conceptului inteligent de construcţie cu greutate redusă, plafonul M Carbon contribuie semnificativ la reducerea greutăţii automobilului. Datorită designului său din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP), este cu aproximativ 6 kg mai uşor decât un plafon comparabil realizat din oţel. Acest lucru deplasează centrul de greutate al automobilului în jos şi creşte dinamica de condus.*

Design spate.

Arcadele extrem de puternice şi pasajele tipice M ale roţilor subliniază poziţia largă şi puternică a noului BMW 2 Coupé pe şosea, transmiţându-şi puterea şi caracterul sportiv impresionant spre exterior. Stopurile dezvăluie o interpretare complet nouă a formei L caracteristice, pe măsură ce se răspândesc pulsatoriu în lateral.

Interior

Scaune M Carbon.

Scaunul M Carbon cu logo-ul M2 iluminat şi accente în culoare M combină materialele uşoare şi trăsăturile de competiţie ale unui scaun de curse cu seria de funcţionalităţi ale unui scaun M Sport. Potrivirea sa oferă suport lateral optim şi confort ridicat la distanţe lungi. Scaunul este compatibil cu centurile multipunct şi, prin urmare, potrivit pentru curse.**

Plafon M Carbon.

Parte a conceptului inteligent de construcţie cu greutate redusă, plafonul M Carbon contribuie semnificativ la reducerea greutăţii automobilului. Datorită designului său din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP), este cu aproximativ 6 kg mai uşor decât un plafon comparabil realizat din oţel. Acest lucru deplasează centrul de greutate al automobilului în jos şi creşte dinamica de condus.*

Design spate.

Arcadele extrem de puternice şi pasajele tipice M ale roţilor subliniază poziţia largă şi puternică a noului BMW 2 Coupé pe şosea, transmiţându-şi puterea şi caracterul sportiv impresionant spre exterior. Stopurile dezvăluie o interpretare complet nouă a formei L caracteristice, pe măsură ce se răspândesc pulsatoriu în lateral.

BMW M2 COUPÉ – IMPRESII.

BMW M240i COUPÉ ŞI BMW M240i xDRIVE COUPÉ – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé.

Dinamica

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Un atlet de top care transmite o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie superioară a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta oferă o putere excelentă.

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT PLUS şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.

Suspensie M adaptivă şi direcţie sport variabilă.

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul Driving Experience Control în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv, cu manevrabilitate agilă. Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse rapoarte de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.

Exterior

Design frontal.

În faţă, powerdome-ul de pe capotă, grila frontală expresivă şi spoilerul faţă specific M, cu guri de admisie clar conturate şi triunghiulare subliniază dinamica BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé.

Imagine din partea laterală.

Designul agil în stilul „trei secvenţe” al modelelor BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé, cu capota lungă, extinsă, consolele scurte şi habitaclul din spate creează o silueta sportivă coupé.

Design spate.

Accente sportive în spatele modelelor BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé sunt spoilerul spate specific M şi spoilerul spate în culoarea caroseriei, furnizate ca dotare standard. Finisajele ţevilor de eşapament cu formă unică, în Gri Cerium, completează aspectul sportiv.

Interior

Scaune M Sport.

Scaunele M Sport ergonomice au reglaje multiple şi tetiere parţial integrate şi oferă suport excelent în părţile laterale pentru tine şi pasagerul din faţă. În plus, lăţimea spătarului poate fi ajustată în mod individual. Designul deosebit, cu logo M negru, subliniază alura sportivă a automobilului.

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigurând astfel o manevrare directă şi sportivă a automobilului.

Ornament interior M iluminat.

Ornamentul interior M iluminat prezintă în mod unic culorile M pentru un interior care va atrage atenţia oricui. Panourile portierelor, iluminate în culorile M, accentuează caracterul exclusivist, sportiv al automobilului. Efectul de diminuare progresivă a intensităţii evidenţiază dinamica pentru care sunt recunoscute cele mai puternice litere din lume.

BMW M240i COUPÉ ŞI BMW M240i xDRIVE COUPÉ – IMPRESII.

DETALII TEHNOLOGICE.

Conceptul operaţional, serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistenţă disponibile din BMW M2 Coupé, BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé.

Panoul de instrumente specific M & conceptul de operare

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu afişajul curbat de dimensiuni mari extinde BMW Live Cockpit Plus cu un Head-Up Display color. Aceasta proiectează informaţii de pe traseu, cum ar fi instrucţiunile de viteză sau de navigare, direct în câmpul vizual – pentru o imagine de ansamblu mai bună şi mai multă siguranţă.

Conceptul de afişaj specific M prin sistemul de operare BMW 8.

Sistemul de operare BMW 8 simplifică operarea automobilului, de exemplu prin voce şi ecran tactil. Cel mai impresionant este designul specific M: Conţinutul în 2D asigură cea mai bună recunoaştere; sigla M se regăseşte în prezentarea conţinutului. Cele două moduri M ROAD şi SPORT creează o experienţă de condus individuală, extrem de emoţionantă.

Conectivitate şi servicii digitale

Sistem pentru încărcare wireless.

BMW Live Cockpit Professional cu afişajul curbat de dimensiuni mari extinde BMW Live Cockpit Plus cu un Head-Up Display color. Aceasta proiectează informaţii de pe traseu, cum ar fi instrucţiunile de viteză sau de navigare, direct în câmpul vizual – pentru o imagine de ansamblu mai bună şi mai multă siguranţă.

BMW Remote Software Upgrade.

Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software: Cu Remote Software Upgrade, modelul tău BMW M primeşte automat toate upgrade-urile prin telefonul mobil sau prin aplicaţia My BMW. Poţi pur şi simplu să descarci software-ul de pe smartphone-ul tău şi apoi să îl instalezi. Aceasta înseamnă că, de asemenea, poţi activa rapid şi uşor funcţii noi în modelul tău BMW M.

Sisteme de asistare a conducătorului auto

Driving Assistant.

Pachetul de siguranţă Driving Assistant include sistemul de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare, Speed Limit Assist, inclusiv afişarea limitei de viteză şi indicator de interzicere a depăşirii şi avertizare prealabilă, precum şi sistemul de avertizare trafic transversal în partea spate. Sistemul de avertizare în caz de părăsire a benzii de circulaţie şi sistemul de avertizare în caz de schimbare a benzii de circulaţie cu revenire activă, precum şi sistemul de avertizare la coliziunea din spate completează pachetul de siguranţă.

Asistent la parcare Plus.

O vizualizare mai bună la parcare şi manevrare: Asistentul la parcare Plus suplimentează controlul activ al distanţei de parcare standard cu camere suplimentare. Datorită vizualizării panoramice şi tridimensionale a zonei înconjurătoare a automobilului, poţi manevra fără efort chiar şi în spaţii înguste. Aceasta previne daune la parcare şi accidentele în situaţii neclare.

DATE TEHNICE ALE MODELELOR BMW M SERIA 2 COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ ŞI BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min338 (460) / 6.250
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:4,3
Consum mixt de combustibil, în l/100 km:10 – 10,2*
Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km:226 – 230*
* Cifrele sunt provizorii

ACCESORII ORIGINALE BMW ŞI ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU MODELELE BMW SERIA 2 COUPÉ M.

Adaugă accesorii BMW M Performance pentru a oferi modelului tău BMW M2 Coupé un grad maxim de caracter sportiv – sau alege accesoriile originale BMW pentru a configura modelul conform nevoilor tale.

BMW M2, cu accesorii BMW M Performance

Jante M Performance forjate Cross-spoke de 20”/21”.

Jante M Performance forjate Cross-spoke de 20”/21”, tip 1000 M, Bronz Gold. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Modul ţeavă de eşapament M Performance, titan.

Arată ce se află în spate. Modulul de ţeavă de eşapament M Performance realizat din titan de calitate premium este o încântare vizuală excepţională.

Spre produs

BMW M240i, cu accesorii BMW M Performance

Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

Eliberează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – bucură-te de condusul sportiv alături de automobilul tău BMW X3 M, BMW X3 M40i sau BMW X3 M40d. Cu ajutorul BMW Service Inclusive poţi face exact asta. Printr-o singură plată unică primeşti toate serviciile incluse şi manoperele de întreţinere pentru o perioadă la alegere.

Spre produs

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive automobilul tău BMW X3 M te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău BMW X3 M, BMW X3 M40i sau BMW X3 M40d în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.

Spre produs

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.

Spre produs

Accesorii BMW originale BMW M240i

Cutie portbagaj de plafon BMW 320, în Negru/Argintiu Titan.

Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 320 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

Spre produs

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.

Spre produs

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.

Spre produs

SERVICE ŞI CONSULTANŢĂ PENTRU MODELELE BMW SERIA 2.

BMW SERVICE: ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ PENTRU MODELELE BMW SERIA 2 COUPÉ M.

Funcţia „Îngrijire proactivă” recunoaşte automat când este momentul pentru o revizie sau când automobilul tău necesită reparaţii şi te contactează în mod proactiv.

 • Ajutor direct din partea experţilor BMW.
 • Rezolvarea problemei prin întreţinere la distanţă.
 • Evitarea eventualelor defecţiuni.
 • Oferte de service individuale suplimentare.
 • Gratuit inclusă într-un contract activ Connected Drive.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

*Echipamentele sunt disponibile opţional

**Echipamentele sunt disponibile împreună cu pachetul opţional M Race Track

BMW M2 Coupé***:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 10 – 10,2
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 226 – 230

BMW M240i Coupé:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,8 – 8,5
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 177 – 192

BMW M240i xDrive Coupé:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,1 – 8,8
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 185 – 200

***Cifrele sunt provizorii

Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.ro/wltp.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.


AUTO COBĂLCESCU SRL

www.bmw-autocobalcescu.ro

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 13:00
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 07:30 - 17:30
Sâmbătă, Duminică: închis
Service Check In / Out: Non Stop

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis