MODELELE BMW SERIA 7 M.

BMW Seria 7 M.

BMW Auto Cobălcescu

BMW i7 M70 xDRIVE ŞI BMW M760e xDRIVE SEDAN.

BMW i7 M70 xDrive: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 20,8 – 23,8; Autonomie electrică (WLTP) în km: 560 – 488

BMW M760e xDrive: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,0 – 1,3; Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 23 – 29

DESCOPERĂ MODELELE BMW SERIA 7 M.

DETALIILE SPORTIVE DINTR-O PRIVIRE.

BMW i7 M70 xDRIVE SEDAN. PUR ELECTRIC.

Motor, suspensie şi putere.

 • Două motoare BMW M eDrive cu BMW xDrive
 • 660 CP (485 kW), acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 3,7 sec
 • Autonomie de până la 560 km cu zero emisii de CO₂ locale
 • Încărcare rapidă până la 170 km în 10 minute.

BMW M760e xDRIVE SEDAN.

Motor, suspensie şi putere.

 • Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie
 • M HYBRID
 • Suspensie Executive Drive Pro cu personalizare specifică M
 • 571 CP (420 kW), 800 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,3 s.

BMW i7 M70 xDRIVE.

DINAMICA DE CONDUS A BMW i7 M70 xDRIVE.

BMW M eDrive.

Cu cele două motoare BMW M eDrive. BMW i7 M70 dezvoltă 660 CP (485 kW). Mai mult, datorită numeroaselor tehnologii specifice M, oferă o experienţă la volan complet nouă. Automobilul pur electric accelerează fără pauză de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde.

Sistem de frânare M Sport, negru lucios.

Puternicul sistem de frânare M Sport creează un element vizual uluitor – cu etrierele negru lucios şi inscripţia M.

Executive Drive Pro.

Cu sistemul de control al suspensiilor Executive Drive Pro, te poţi bucura de şi mai mult confort şi de un stil de condus sportiv.

DESIGNUL EXTERIOR AL BMW i7 M70 xDRIVE.

Grilă frontală BMW Iconic Glow.

Accente vizuale la exterior: iluminarea conturului creează o impresie deosebită a grilei frontale BMW „Iconic Glow”, atât în staţionare, cât şi în timpul rulării.

Echipamentele pentru exterior M Sport.

Datorită echipamentelor pentru exterior M Sport, modelul tău BMW are un aspect foarte dinamic chiar și în staționare.

Pachet M Performance.

Cu pachetul M Performance, poți controla puterea modelului tău BMW cu mai multă încredere și siguranță.

DESIGNUL INTERIOR AL BMW i7 M70 xDRIVE.

Scaune Executive Lounge.

Relaxează-te şi bucură-te de călătorie: Executive Lounge Seating îţi asigură, ca pasager în spate, o poziţie de repaus confortabilă în spatele scaunului pasagerului din faţă.

Combinație exclusivă piele Merino și cașmir.

Combinație piele Merino BMW Individual / lână-cașmir cu caracteristici exclusive oferă o experiență incomparabilă.

Plafonul panoramic Sky Lounge.

Plafonul panoramic Sky Lounge din sticlă creează senzaţia unui spaţiu generos. Datorită designului luminilor cu LED, te vei bucura de o atmosferă captivantă.

BMW M760e xDRIVE – IMPRESII.

Detalii despre designul BMW M760e xDrive Sedan.

BMW M760e xDRIVE.

BMW M760e xDRIVE – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamică de condus.

Concept propulsie puternică.

Propulsia hibridă a noului BMW M760e xDrive combină rezervele puternice ale unui motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 30 kW M Sport Boost pentru o performanţă ridicată de 420 kW pentru a accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4,3 s.

M Sport Boost.

Dacă este activată funcţia M Sport Boost prin intermediul padelelor de schimbare, suspensia şi propulsia sunt configurate să ofere performanţa maximă. Aceasta înseamnă că puterea suplimentară este disponibilă întotdeauna când este nevoie, de exemplu în depăşire sau accelerare.

Executive Drive Pro.

Cu sistemul de control al suspensiilor Executive Drive Pro, te poţi bucura de şi mai mult confort şi de un stil de condus sportiv.

Exterior.

Design frontal uimitor.

Propulsia hibridă a noului BMW M760e xDrive combină rezervele puternice ale unui motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 30 kW M Sport Boost pentru o performanţă ridicată de 420 kW pentru a accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4,3 s.

Faruri de cristal BMW Iconic Glow.

Dacă este activată funcţia M Sport Boost prin intermediul padelelor de schimbare, suspensia şi propulsia sunt configurate să ofere performanţa maximă. Aceasta înseamnă că puterea suplimentară este disponibilă întotdeauna când este nevoie, de exemplu în depăşire sau accelerare.

Design spate sigur de sine.

Sistemul de evacuare cu aspectul său cu 4 ţevi dezvăluie stilul sportiv al noului BMW M760e xDrive din exterior. Cele două ţevi de eşapament duble de pe părţile opuse sunt înconjurate de finisaje pentru ţevi de eşapament cu formă liberă, creând o impresie sportivă şi elegantă.

Interior.

Habitaclu centrat pe conducătorul auto.

În habitaclu, BMW Curved Display de 14,9 inchi de înaltă rezoluţie şi elementul de control multifuncţional cu aspect faţetat, care este BMW Interaction Bar, permit interacţiunea cu un confort maxim. În plus, în My Mode Sport o combinaţie de setări de suspensie, design luminos şi sunet generează o experienţă de a conduce extraordinar de încărcată de adrenalină.

Interior în combinaţia piele Merino/lână-caşmir BMW Individual cu caracteristici exclusiviste.

Combinaţia piele Merino/lână-caşmir BMW Individual cu caracteristici exclusiviste, chiar şi volanul M este acoperit cu acest material fin. Senzaţia provocată la atingere este nu numai excepţional de stabilă, ci şi extrem de plăcută.

Compartiment pasageri spate luxos.

O senzaţie de a te aşeza într-un lounge VIP apare imediat ce intri. Noul BMW Theatre Screen de 31,3“ cu Amazon Fire TV integrat amplasat în partea din spate a habitaclului, împreună cu scaunele confortabile, transformă fiecare călătorie într-o aventură pentru pasionaţii de filme. Accente precum difuzoarele integrate în uşi şi un covor pufos completează ambianţa exclusivistă.

BMW M760e xDRIVE – IMPRESII.

Detalii despre designul BMW M760e xDrive Sedan.

PACHETUL M PERFORMANCE.

Pachetul M Performance evidenţiază ADN-ul sportiv al modelului BMW M760e xDrive:

Spoiler M spate, Negru Sapphire subliniază linia spatelui şi măreşte forţa aerodinamică pe şosea.

Frânele M Sport în negru lucios combină un aspect excepţional cu performanţe deosebite, chiar şi în situaţii provocatoare.

Pachet M Shadow Line lucios cu caracteristici extinse continuă să fascineze cu accente speciale de culoare neagră lucioasă, cum ar fi cadrul grilei frontale, o bandă ornament spate şi finisaje pentru ţevi de eşapament.

BMW INDIVIDUAL.

CULORI SPECIALE PENTRU MODELELE BMW SERIA 7 M.

Nimic nu este la fel de încrezător ca individualitatea. De aceea, BMW oferă acum şi culori speciale. Cu culorile BMW Individual exclusive, de înaltă calitate şi variate, clienţii pot adapta exteriorul sportiv la preferinţele lor individuale. Pentru mai multe informaţii despre culorile speciale BMW M, contactează BMW Auto Cobălcescu.

Autonomia unui automobil electric depinde de diverşi factori, cum ar fi stilul de condus, condiţiile de traseu, echipamentele automobilului, condiţiile meteorologice şi sarcina utilă.

Viteza mare (pe autostradă) reduce autonomia cel mai mult, în timp ce traficul din oraş duce la o autonomie mai mare datorită vitezei mai reduse şi a ratelor mari de recuperare (spre deosebire de automobilele cu motoare cu combustie internă). Mai mult, autonomia este redusă atunci când afară sunt temperaturi scăzute, din cauza utilizării sistemului de încălzire, iar la temperaturi ridicate din cauza funcţionării sistemului de climatizare la capacitate mare. În ceea ce priveşte caracteristicile/echipamentele speciale, alegerea unor anvelope de dimensiuni mari reduce, în general, autonomia (dacă dezavantajul aerodinamic nu este compensat de un design mai închis al roţii). Clasa de rezistenţă la rulare a anvelopelor este de asemenea relevantă pentru autonomie: de exemplu utilizarea unei anvelope de iarnă reduce autonomia în comparaţie cu o anvelopă de vară Label A.

În alegerea modelului, autonomia comunicată se bazează pe ciclul WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”).

WLTP permite calcularea autonomiei în condiţiile de conducere recomandate. WLTP presupune existenţa unui stil de conducere defensiv, cu o combinaţie de rute incluzând străzi din oraş, drumuri rurale şi autostrăzi.

Indicatorul de autonomie îţi permite să estimezi autonomia în cazul condiţiilor tale specifice de condus. Cercul exterior reprezintă valoarea autonomiei calculată pe baza distanţelor liniare (nu harta rutieră reală), în timp ce cercul interior arată valoarea calculată -30% pentru a ţine cont de rutele din viaţa reală.

Setarea unui stil de conducere „sportiv” presupune conducerea 100% pe autostradă cu o viteză medie de aproximativ 130 km/h şi un stil de depăşire dinamic. Setarea „economică” presupune conducerea defensivă pe drumurile de ţară cu o viteză medie de aproximativ 80 km/h. Setările intermediare generează o combinaţie dintre cele două.

Performanţele de încărcare depind de starea încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de a conduce şi de utilizarea consumatorilor auxiliari. Intervalele de autonomie prezentate au la bază condiţiile optime WLTP. Timpii de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 de grade Celsius după o călătorie şi pot diferi în funcţie de comportamentul de utilizare.

Soluţii de încărcare: UŞOR. ORICÂND. ORIUNDE.

Încarcă noul BMW i7 M70 xDrive Sedan rapid, simplu şi uşor. Pachetul include tot ce ai nevoie pentru a-ţi încărca automobilul acasă şi pe drum.

Încărcare la domiciliu.

Încărcarea nu a fost niciodată atât de uşoară, sigură şi simplă – indiferent că alegi Flexible Fast Charger sau BMW Wallbox cu serviciu opţional de instalare pentru acasă.

Află mai multe

Încărcare în deplasare.

Cu cablul de încărcare Mod 3, poţi încărca în toată Europa folosind cea mai mare reţea de pe continent. Încarcă la peste 400.000 de puncte de încărcare şi cu peste 895.000 de staţii de încărcare în întreaga lume.

Află mai multe

EXPERIENŢĂ DE CONDUS PLUG-IN HYBRID LA VOLANUL BMW M760e xDRIVE SEDAN.

Autonomie mare, modurile inteligente de condus și tehnologiile convenabile de încărcare.

Autonomie electrică.

Cu o autonomie pur electrică de peste 80 km, te deplasezi aproape silenţios şi fără noxe.

Află mai multe

Moduri inteligente de a conduce.

În zonele cu emisii zero, BMW M760e xDrive trece la modul de condus pur electric, astfel încât să te bucuri de acces nerestricţionat în zonele din centrul oraşului.

Află mai multe

HABITACLU ŞI TEHNOLOGII.

Instrumente specifice M, concept de operare intuitivă, detalii tehnologice importante şi sisteme inteligente de asistenţă ale modelelor BMW Seria 7 M.

Panoul de instrumente specific M & conceptul de operare.

My Mode Sport.

În My Mode Sport, afişajele, scaunele, suspensiile şi multe altele au un aranjament deosebit de sportiv. Afişajele specifice M din panoul de instrumente intensifică senzaţia stilului de condus dinamic la volanul automobilelor BMW Seria 7.

BMW Touch Command.

Confort inovator de operare: cu BMW Touch Command puteţi controla diferite funcţii de infotainment prin intermediul unui afişaj tactil din uşile din spate.

Sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond.

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond oferă calitate de studio a sunetului, indiferent pe ce loc stai în automobil.

Conectivitate şi servicii digitale.

Sistem de divertisment „Experience” pentru locurile din spate.

Relaxează-te şi bucură-te de călătorie: BMW Theatre Screen de 31,3” cu Amazon Fire TV încorporat creează o experienţă panoramică unică de divertisment pentru locurile spate.

Consolă Executive Lounge spate.

Funcţional, dar sofisticat: consola din spate Executive Lounge cu suprafaţă vitrată de înaltă calitate şi funcţie practică de pliere.

Funcţii care pot fi rezervate.

Dacă doreşti să beneficiezi de upgrade-uri BMW ConnectedDrive, cum ar fi încălzire în volan sau Asistentul la parcare, poţi face acest lucru la o dată ulterioară.

ACCESORII ORIGINALE BMW.

Accesorii M Performance.

Jante M Performance forjate Cross-spoke de 22”, tip 912 M, Gri Frozen Gunmetal, set complet de roţi pentru vară.

Jante M Performance forjate Cross-spoke de 22”, tip 912 M, Gri Frozen Gunmetal. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M, Jet Black mat, set complet de roţi pentru vară.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Suport universal BMW pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Suport pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW. Suportul este reglabil şi se ataşează de suportul de bază sau de echipamentele opţionale Travel & Comfort.

Spre produs

Accesorii.

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine poate fi montat pe suportul de bază sau pe echipamentul opţional „Travel & Comfort” şi poate fi folosit şi în afara maşinii.

Spre produs

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. În negru cu inscripţia BMW.

Spre produs

Covoraş BMW pentru portbagaj.

Covoraş BMW antiderapant, rezistent la apă special conceput pentru protejarea portbagajului de murdărie şi umezeală. În negru cu logoul BMW.

Spre produs

DATE TEHNICE ALE MODELELOR BMW SERIA 7 M.

BMW i7 M70 xDrive Sedan.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min485 (660)
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:3.7
Autonomie electrică (WLTP) în km:560 – 488
Capacitate maximă de încărcare:reîncărcarea timp de 10 minute poate adăuga până la 170 km la autonomie (staţie de încărcare de mare putere)

SERVICE ŞI CONSULTANŢĂ.

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ PENTRU MODELELE BMW SERIA 7 M.

Funcţia „Îngrijire proactivă” recunoaşte automat când este momentul pentru o revizie sau când automobilul tău necesită reparaţii şi te contactează în mod proactiv.

 • Ajutor direct din partea experţilor BMW
 • Rezolvarea problemei prin întreţinere la distanţă
 • Evitarea eventualelor defecţiuni
 • Oferte de service individuale suplimentare
 • Componentă gratuită a unui contract activ BMW ConnectedDrive

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW i7 M70 xDrive: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 20,8 – 23,8; Autonomie electrică (WLTP) în km: 560 – 488

BMW M760e xDrive: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,0 – 1,3; Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 23 – 29

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022.

Mai multe informaţii despre metodele de măsurare NEDC şi WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de conducere pur electric al acestui model plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce vehiculul a parcurs câţiva kilometri.

Datorită actualizărilor de software regulate, designul ecranului din materialele de comunicare poate diferi de designul real al ecranului din automobilul tău.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.


AUTO COBĂLCESCU SRL

www.bmw-autocobalcescu.ro

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 13:00
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 07:30 - 17:30
Sâmbătă, Duminică: închis
Service Check In / Out: Non Stop

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis