ECHILIBRUL PERFECT ÎNTRE LUX, PERFORMANŢĂ ŞI VERSATILITATE.

BMW X2.

BMW Auto Cobălcescu

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

NOUL BMW X2 – SUV-ul care oferă un echilibru perfect între lux, performanţă şi versatilitate. Descoperă designul său distinctiv, caracterizat prin linii puternice şi o prezenţă sportivă. Lasă-te impresionat de interiorul care oferă echipamente de înaltă calitate, tehnologie inovatoare şi confort ergonomic. Descoperă mai multe despre diferitele variante de modele cu motoare pe benzină sau diesel, opţiunile de echipare şi preţuri, şi personalizează modelul tău BMW X2 în funcţie de preferinţele personale.

Date tehnice.

X2 sDrive20i
Putere[1]: 131 kW (178 CP), Cuplu[1]: 280 Nm, 0-100 km/h: 7,6, Vmax: 227 km/h
BMW X2 sDrive20i: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,2 – 6,4; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 164 – 146.
[1] Compus din motor cu combustie 115 kW şi motor electric până la 14 kW.

PERFORMANŢĂ ŞI DESIGN CARE IES ÎN EVIDENŢĂ.

Noul BMW X2 face viaţa de zi cu zi mai captivantă, mai sportivă şi mai confortabilă. Mai ales datorită designului său extrovertit, cu silueta dinamică, de coupé. Interiorul său elegant este prevăzut cu o trapă mare electrică din sticlă, disponibilă opţional, şi cu afişajul BMW Curved Display. Modelul pe benzină al BMW X2 sDrive20i produce o putere impresionantă de 170 CP (125 kW)[1], cu o viteză maximă de 213 km/h.

DESIGN EXTERIOR.

EXTROVERTITUL X.

TEHNOLOGIE LED INTELIGENTĂ.

Strălucire spectaculoasă şi distinctivă: LED-urile de ultimă generaţie din faruri, stopuri, luminile de zi şi luminile de poziţie ies în evidenţă atunci când automobilul este în staţionare şi în mers.

Mai multă lumină, mai multă vizibilitate.

Farurile cu LED iluminează spectaculos drumul din faţă. Pentru un condus mai sigur cu cea mai bună iluminare pe drumurile întunecate. Chiar şi stopurile au parte de tehnologie LED.

Unic până la cel mai mic detaliu.

Jante din aliaj uşor V-spoke de 19”, tip 867, bicolore, Gri Midnight, lucioase. Dimensiune roată 8 J x 19 cu anvelope 245/45 R19.

Extrovertit şi sportiv.

Designul sportiv al radiatorului grilă cromat cu aspect perlat-lucios, cu grila standard cu design Mesh, accentuează aspectul spectaculos al automobilului.

DESIGN INTERIOR.

PERSONIFICAREA CONFORTULUI EXCELENT.

SIMTE-TE CA ŞI CUM AI STA SUB STELE.

Plafonul panoramic din sticlă face ca interiorul să pară şi mai mare. Intră mai multă lumină şi te poţi bucura de atmosfera deschisă în fiecare loc.

Mai multe funcţii şi operare intuitivă.

Controlează simplu muzica, navigaţia şi setările automobilului cu ajutorul afişajului mare curbat şi al BMW Live Cockpit Professional cu sistem de operare 9.

Confort în fiecare scaun.

Tapiţeria, din piele sintetică perforată, va atrage cu siguranţă atenţia oferind şi o şedere confortabilă în scaun în timpul călătoriilor lungi.

Consolă centrală înălţată.

Schimbătorul de viteze este accesibil în mod ideal în consola centrală înălţată, iar designul său elegant se integrează perfect în interior. Fiind considerabil mai mic decât schimbătoarele de viteză obişnuite, este totuşi operabil în mod intuitiv.

DINAMICĂ DE CONDUS.

MAI MULTĂ BUCURIE DE A CONDUCE. FĂRĂ CONVENŢII.

TEHNOLOGII.

DIVERTISMENT INOVATOR.

JOCURI DIN MERS.

Fie că este vorba de un singur jucător sau de mai mulţi, jocurile AirConsole îţi transformă modelul tău BMW într-o consolă de jocuri. Depăşeşte scorul tău maxim sau provoacă-ţi pasagerii la joc pe durata pauzelor de aşteptare pe BMW Curved Display. Smartphone-ul tău este controllerul. Trebuie doar să scanezi codul QR pe display-ul central şi poţi începe să te joci.

Streaming video complet integrat.

Poţi viziona comod filme şi seriale TV pe display-ul central al modelului tău BMW. Videoclipurile de înaltă rezoluţie reduc timpii de aşteptare şi oferă cel mai bun divertisment.

Mai multă ordine, mai mult confort.

Cu sistemul pentru încărcare wireless, îţi poţi încărca smartphone-ul wireless şi, prin urmare, extrem de convenabil. Există o mulţime de spaţiu pentru dispozitive mai mari în zona de depozitare extinsă – la îndemână şi fără cabluri enervante.

Totul la vedere.

BMW Head-Up Display proiectează navigaţia şi informaţii pentru condus direct în câmpul tău vizual. Pentru ca tu să te poţi concentra pe deplin la drum.

MAI BINE CONECTAT.

Experimentează pachetul BMW Digital Premium[2] cu funcţii digitale suplimentare – începe cu o versiune de testare gratuită:

  • Caracteristicile extinse ale BMW Maps oferă acces la informaţii în timp real din trafic pentru întreaga regiune acoperită de hartă (chiar şi atunci când navigaţia nu este activă)
  • Ai acces la aplicaţii audio, de divertisment şi ştiri – incluzând volum de date şi actualizări continue
  • Funcţiile suplimentare de personalizare ajută BMW Intelligent Personal Assistant să înveţe rutina ta şi îi permit să preia sarcini mai mici, dacă este necesar

ALĂTURI DE TINE ÎN MOD INTELIGENT.

SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO

Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

Mai multe camere pentru o parcare mai uşoară.

Asistentul la parcare Plus oferă o imagine de ansamblu extinsă atunci când parchezi. Camerele suplimentare transmit o imagine 3D a zonei înconjurătoare a automobilului direct către display-ul central. Pentru ca tu să poţi vedea imediat cât spaţiu de manevrare ai la dispoziţie.

Rulează cu luminile de drum permanent pornite.

Modelul tău BMW îi protejează pe ceilalţi participanţi la trafic de conul de lumină cu ajutorul sistemului de asistenţă pentru fază lungă cu funcţie antiorbire. Pentru a avea cea mai bună iluminare pe drumurile întunecate.

CONECTIVITATE

Mai mult decât o simplă cheie.

Cu BMW Digital Key Plus, poţi utiliza smartphone-ul tău ca cheie pentru automobil, pe care o poţi partaja digital cu până la 5 persoane. De îndată ce te apropii de modelul tău BMW, acesta se deschide automat şi te întâmpină cu o proiecţie luminoasă. Iar interiorul automobilului este adaptat la preferinţele tale, în funcţie de setările personalizate selectate.

Vezi mai mult decât drumul.

Ajungi la destinaţie cu mai multă precizie. BMW Head-Up Display proiectează, de asemenea, informaţii relevante pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcţia Augmented View afişează informaţii de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central sau în panoul de instrumente.

RECOMANDĂRI ŞI SERVICII.

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN MODELUL BMW X2.

Service – exact atunci când ai nevoie.

Întotdeauna cu un pas înainte. Indiferent dacă este timpul pentru o revizie sau anvelopele sunt uzate: te contactăm în timp util. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Iar apoi te poţi relaxa în timp ce îţi continui călătoria.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW X2.

BMW iX2 este modelul pur electric al BMW X2. Acesta combină beneficiile unui SUV confortabil cu avantajele unei deplasări pur electrice, pentru un condus aproape complet silenţios şi fără emisii. Nu există o versiune plug-in hybrid.

BMW X2 este disponibil cu tracţiune faţă şi tracţiune integrală.

Termenul putere este, de cele mai multe ori, deschis interpretărilor. În mod normal, se referă la valorile CP (kW), cuplu (Nm) sau acceleraţie. Deoarece aceste valori variază în funcţie de diferitele modele ale noului BMW Seria X2, este dificil să facem o declaraţie generală. Pentru modelele pe combustie oferite în momentul de faţă, puterea variază între 100 kW şi 125 kW[1]. În acelaşi timp, procesul de accelerare variază de la 9,9 la 8,3 secunde pentru a atinge o viteză de 100 km/h. Cuplul variază de la 270 la 360 Nm[1].

Pe lângă versiunea eficientă cu motor pe benzină, noul BMW X2 este disponibil şi în varianta pur electrică iX2 şi în varianta de înaltă performanţă stil M.

În general, noul BMW X2 este mai mare şi mai confortabil decât predecesorul său. Acest lucru se poate observa prin spaţiul mai generos pentru picioare şi cap din interior. Volumul portbagajului său este semnificativ mai mare decât cel al predecesorului său, fiind cuprins între 515 şi 560 de litri, în funcţie de tipul de propulsie. Noul BMW X2 are o lungime de 4,5 metri şi o înălţime de aproape 1,6 metri.

Automobilele BMW X2 sunt produse în uzina BMW Group din oraşul german Regensburg.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW X2 sDrive20i: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,2 – 6,4; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 164 – 146

[1] Compus din motor cu combustie 115 kW şi motor electric până la 14 kW.

[2] BMW Digital Premium este un serviciu cu abonament plătit, unele funcţionalităţi necesită o conexiune la reţea. BMW Digital Premium nu include achiziţii în aplicaţie.

Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98 (RON). Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 (RON) şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95 (RON). Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98 (RON).

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.


AUTO COBĂLCESCU SRL

www.bmw-autocobalcescu.ro

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 13:00
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 07:30 - 17:30
Sâmbătă, Duminică: închis
Service Check In / Out: Non Stop

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis