SCHIMBĂ TOT. MAI PUȚIN CINE EȘTI.

BMW X4 M.

BMW X4 M, BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d.

Rebeli fermecători: automobilele BMW X4 M combină performanţele spectaculoase şi exclusivitatea unui automobil M cu conceptul progresiv al unui BMW X4. Alege una dintre cele patru versiuni de sports activity coupé (SAC).

Noul BMW X4 M se trage din fraţii lui din sporturile cu motor şi oferă o dinamică de condus la un alt nivel. BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d sunt în formă maximă pe orice tip de traseu şi combină excelent performanţele ridicate, confortul şi eficienţa.

BMW X4 M:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,5 – 10,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 238 – 247

BMW X4 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,7 – 9,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 198 – 216

BMW X4 M40d:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 – 7,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 171 – 191

COMPARAŢIE MODELE BMW X4 M.

Cele mai importante detalii de performanţă dintr-o privire: motor, suspensie şi putere.

BMW X4 M.

Dinamică de condus la cel mai înalt nivel.

 • Motor de înaltă performanţă BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie
 • xDrive M cu diferenţial M activ
 • Transmisie Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic
 • 480 CP/353 kW, 620 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,0 s

BMW X4 M40i.

Performanţe excepţional de echilibrate şi utilitate în viaţa de zi cu zi.

 • Motor BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie
 • Tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive
 • Transmisie Steptronic cu 8 trepte
 • 360 CP/265 kW, 500 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,9 s

BMW X4 M40d.

Putere şi eficienţă fără sacrificii.

 • Motor BMW M TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie
 • Tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive
 • Transmisie Steptronic cu 8 trepte
 • 340 CP/250 kW, 700 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,9 s

BMW X4 M – INFORMAŢII DESPRE PRODUS.

Dinamica de condus şi elementele de design ale noului BMW X4 M.

Un automobil dinamic cu un design extrovertit: noului BMW X4 M îi place să fie admirat. Preferabil, atunci când îşi arată calităţile sportive. Cu performanţe impresionante care se bazează pe numeroase componente ale trenului de rulare şi sistemului de suspensie care au fost adaptate din sporturile cu motor. Stilul sportiv subliniază potenţialul dinamic al acestui model M. Printre alte îmbunătăţiri se numără elementele de design specifice ale pachetului exterior M Carbon, cum ar fi capacele oglinzilor exterioare, spoilerul spate şi difuzorul spate fabricate din fibră de carbon. Ambiţiile sportive ale automobilului pot fi observate peste tot în habitaclu – materialele luxoase şi caracteristicile specifice M creează o atmosferă de timp motorsport.

Dinamica.

Design.

BMW X4 M – IMPRESII.

Detaliile de design ale BMW X4 M la exterior.

MODELELE BMW X4 M40i și M40d – DETALII IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d.

BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d oferă performanţe dinamice şi sunt echipate cu funcţii exclusive care le sporesc calităţile sportive. Printre acestea se numără pachetul M Aerodinamic şi un set perfect coordonat de sisteme de tracţiune şi suspensie, precum BMW xDrive, transmisia Steptronic cu 8 trepte de viteză, direcţia sport variabilă şi diferenţialul sport M. Ambele modele inspiră din punct de vedere vizual cu un design care este atât sportiv, cât şi extravagant.

Dinamica de condus.

Design.

MODELELE BMW X4 M40i ŞI M40d – IMPRESII.

Detaliile de design ale modelelor BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d la exterior şi în interior.

BMW X4 M: HABITACLU ŞI TEHNOLOGII.

Instrumentele specifice M şi conceptele operaţionale, serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistenţă a conducătorului auto ale modelelor BMW X4 M.

Graţie funcţiilor sale inovatoare şi orientate spre confort, habitaclul automobilelor BMW X4 îţi oferă mobilitate şi conectivitate de primă clasă. Bucură-te de flerul exclusivist specific sporturilor cu motor de care beneficiază numeroasele funcţii specifice M în timp ce profiţi de sistemele inteligente de asistenţă sau comunici cu automobilul tău BMW prin intermediul BMW Intelligent Personal Assistant. Numeroase funcţii de conectivitate şi servicii digitale sunt disponibile pentru a-ţi oferi o legătură ideală cu automobilul tău BMW tău şi cu restul lumii.

Panoul de instrumente specific M & conceptul de operare.

Conectivitate și servicii digitale.

Sisteme inteligente de asistență.

DATE TEHNICE ALE MODELELOR BMW X4 M.

BMW X4 M şi alte modele.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min375 (510)
Cuplu maxim în Nm, la 1/min:650/2.750 – 5.500
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:3,8
Consum mixt de combustibil, în l/100 km:10,5 – 10,9

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

BMW X4 M: ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Echipamente extra-sportive pentru BMW X4 M.

BMW X4 M iese în evidenţă datorită designului extrem de sportiv şi dinamic. Cu opţiunile de înaltă calitate de la accesoriile BMW M Performance, îmbunătăţeşti caracterul motorsport al automobilului – şi subliniezi aspiraţiile sale în materie de performanţe ridicate cu accente suplimentare specifice M.

THE X4

Noul BMW X4 este un sports activity coupé (SAC) plin de personalitate care este fratele sportiv din familia BMW X: plin de încredere, dinamic şi cu un design expresiv. Numeroasele sale tehnologii inovatoare se asigură că ai parte de cea mai pură plăcere de a conduce.

BMW X4: descoperă acum cele mai importante detalii

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW X4 M.

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i sau BMW X4 M40d, te rugăm să contactezi BMW Auto Cobălcescu. Personalul nostru de service BMW competent va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

SERVICII BMW PENTRU BMW X4 M.

Oferte de service şi pachete pentru BMW X4 M, BMW X4 M40i sau BMW X4 M40d.

BMW stabileşte standardele în materie de service şi este mereu alături de tine şi de automobilul tău BMW X4 M. Prin intermediul serviciului BMW de asistenţă în caz de accident sau de defecţiune, experţii noştri îţi stau la dispoziţie pentru urgenţe non stop – 365 de zile pe an. Datorită serviciilor inovatoare BMW Teleservices, automobilul tău BMW X4 M notifică automat partenerul de service BMW cu privire la necesităţile de mentenanţă sau la defecţiuni, astfel încât acesta să te poată contacta independent. Cu BMW Service Inclusive, acestea şi toate celelalte servicii sunt acoperite financiar pentru perioada aleasă de tine. Câştigă mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţa ta: Cu gama variată de servicii oferite de BMW, vei fi mereu în siguranţă.

BMW Service Inclusive.

Eliberează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – bucură-te de călătoria plină de adrenalină alături de automobilul tău BMW X4 M, BMW X4 M40i sau BMW X4 M40d. Cu ajutorul BMW Service Inclusive poţi face exact asta. Printr-o singură plată unică primeşti toate serviciile incluse şi manoperele de întreţinere pentru o perioadă la alegere.

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW X4 M te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău BMW X4 M, BMW X4 M40i sau BMW X4 M40d în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.


AUTO COBĂLCESCU SRL

www.bmw-autocobalcescu.ro

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 13:00
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 07:30 - 17:30
Sâmbătă, Duminică: închis
Service Check In / Out: Non Stop

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis