PERFORMANŢĂ RIDICATĂ.
FUNCŢIONALITATE DE TOP.

BMW X7 M60i xDrive.

BMW Auto Cobălcescu

BMW X7 M xDrive

Noul BMW X7 M60i xDrive impresionează prin performanţă ridicată, design caracteristic unui automobil M şi funcţionalitate de top.

• Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V dezvoltă o putere ridicată de 530 CP (390 kW).
• Numeroase elemente de design exterior şi interior au un stil specific M.
• Conducătorii auto şi pasagerii acestora se bucură de spaţiul şi confortul remarcabil pe trei rânduri de scaune într-o ambianţă sportivă şi elegantă.

BMW X7 M xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,1 – 12,9

Emisii medii de CO₂, în g/km: 273 – 292

PERFORMANȚA NOULUI BMW X7 M60i xDRIVE.

Tren de rulare, suspensie şi performanţă.

BMW X7 M xDrive

  • motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V cu 530 CP
  • transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte de viteză
  • suspensie pneumatică pe ambele punţi specifică M
  • 530 CP (390 kW), 750 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,7 s.

BMW X7 M60i xDRIVE – DETALII IMPORTANTE.

DINAMICA DE CONDUS ŞI ELEMENTELE DE DESIGN ALE BMW X7 M60i xDRIVE.

Dinamica.

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V combină inovaţii precum două turbocompresoare cu supapă electrică de suflare, galerie de evacuare transversală şi o electronică şi mai puternică a motorului cu sisteme BMW dovedite. Per total, acest lucru asigură caracteristici de performanţă impresionante, combinate cu eficienţă ridicată şi emisii scăzute.

Suspensie specifică M.

Suspensia pneumatică pe ambele punţi specifică M permite o conducere deosebit de confortabilă cu o dinamică ridicată de condus. Direcţia activă integrală cu roţi din spate care împart direcţia creşte şi mai mult agilitatea şi manevrabilitatea.

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează ieşind dintr-un viraj, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.

Exterior.

Design frontal.

Noua interpretare a farurilor duble cu funcţie split light indică faptul că BMW X7 M60i xDrive aparţine clasei de lux BMW. Grila frontală cu logo M şi oglinzile exterioare cu design M cu două bare semnalează fără îndoială dinamica sa tipică M.

Vedere din partea laterală.

Cu contururile sale dinamice şi suprafeţele accentuate în negru lucios, BMW X7 M60i xDrive se arată deosebit de sportiv când este privit din lateral. Emblema exclusivă M de lângă priza de aer subliniază, de asemenea, caracterul său sportiv din această perspectivă.

Design spate.

Datorită posturii sale ample, ţevilor de eşapament duble opuse distinctive şi logo-ului exclusiv al modelului, secţiunea din spate dezvăluie în mod inconfundabil performanţa remarcabilă a BMW X7 M60i xDrive.

Interior.

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Cu un volan ranforsat îmbrăcat în piele Walknappa neagră cu cusături în culorile M şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigură o senzaţie de manevrare directă şi sportivă – la care contribuie din plin şi padelele integrate de schimbare a treptelor de viteză.

Afişaj curbat BMW şi Light Bar specific M.

Afişajul curbat BMW combină un panou de instrumente de 12.3” cu un Control Display tactil de 14.9” şi oferă o privire de ansamblu a tuturor informaţiilor importante. Noul Light Bar trece sub ornamentul decorativ şi inspiră prin structura sa de prismă şi stilul exclusiv specific M.

7 locuri.

BMW X7 M60i xDrive are șapte locuri standard. Opțional este disponibilă o versiune cu 6 locuri. Datorită celor două scaune individuale mobile și reglabile în rândul 2, pasagerii din spate se bucură de un nivel mai mare de confort.

IMPRESIILE SPORTIVE ALE X7 M60i xDRIVE.

DETALIILE IMPORTANTE DE DESIGN EXTERIOR ALE BMW X7 M60i xDRIVE.

DESIGNUL INTERIOR AL NOULUI BMWX7 M60i xDrive.

BMW X7 M60i xDRIVE: HABITACLU ŞI TEHNOLOGII.

INSTRUMENTE SPECIFICE M, CONCEPT DE OPERARE INTUITIVĂ, SERVICIILE DIGITALE ŞI SISTEME DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO ALE BMW X7 M60i xDRIVE.

Instrumente specifice M şi conceptul de operare

Habitaclul.

Panoul de instrumente specific M şi Light Bar cu sigla M te asigură că ai întotdeauna toate informaţiile importante la vedere şi te bucuri de o experienţă de conducere exclusivă, modernă şi digitală în habitaclu.

BMW Live Cockpit Professional.

Navigare mai uşoară şi siguranţă sporită la volan. BMW Live Cockpit Professional completează pachetul BMW Live Cockpit Plus cu un BMW Head-Up Display color. Proiectează informaţiile direct în câmpul tău vizual. Poţi alege ce informaţii sunt afişate. Un mod excelent de a afişa informaţii fără a distrage atenţia.

BMW iDrive.

Datorită BMW iDrive şi sistemului de operare BMW 8 configurabil, te bucuri de o experienţă de utilizator complet intuitivă. Interacţionează uşor şi natural cu noul tău BMW X7 M60i xDrive prin atingere, voce, volanul multifuncţional sau prin BMW Intelligent Personal Assistant.

Conectivitate şi servicii digitale

BMW ConnectedDrive Upgrades.

Întotdeauna la zi: oferta BMW ConnectedDrive Upgrades îţi oferă acces constant la cele mai recente funcţii ale automobilului din noul tău BMW X7 M60i xDrive, pe care le poţi instala destul de convenabil de la distanţă – exact atunci când ai nevoie de ele.

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Sistemul de integrare pentru smartphone conectează smartphone-ul wireless la automobilul tău prin Apple CarPlay şi Android Auto. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii cu ajutorul Control Display-ului.

Sistem de acces Comfort.

Sistemul de acces confort face posibilă descuierea portierelor şi a portbagajului fără a utiliza cheia automobilului. Atunci când te apropii, salutul de întâmpinare este activat chiar înainte ca portierele să se deblocheze automat. De asemenea, poţi folosi BMW Digital Key pe un smartphone compatibil sau Key Card pentru a accesa şi porni automobilul.

Sisteme de asistenţă a conducătorului auto

Driving Assistant Professional.

Un sistem cu adevărat polivalent: Driving Assistant Professional nu numai că menţine viteza şi distanţa dorite faţă de automobilul din faţă, dar menţine şi banda, prin intervenţii asupra direcţiei. Astfel, şoferul va fi mai puţin stresat, în special la drumurile lungi. Alte funcţii ajută la evitarea coliziunilor şi la evitarea depăşirii limitei de viteză.

Asistentul la parcare.

Asistentul la parcare uşurează te ajută să parchezi şi să faci manevre în spaţii înguste. Camera video pentru mersul în marşarier, senzorii de distanţă şi o funcţie de frânare de urgenţă evită avariile în timpul parcării. În plus, automobilul tău BMW recunoaşte locurile de parcare potrivite pe măsură ce treci prin dreptul lor şi parchează automat dacă este necesar. Practic: Asistentul pentru mersul în marşarier te ajută, de exemplu, pe aleile înguste.

BMW Drive Recorder.

Funcţia BMW Drive Recorder îţi permite să înregistrezi ceea ce se întâmplă în jurul automobilului şi să redai videoclipul realizat, de exemplu, pe Control Display-ul central sau să transferi fişierul prin USB în telefonul tău. Informaţii esenţiale, precum viteza şi localizarea GPS, sunt sincronizate cu videoclipul. BMW Drive Recorder include două subfuncţii, pentru înregistrarea evenimentelor şi pentru înregistrarea accidentelor.

DATELE TEHNICE ALE MODEL BMW X7 M60i xDRIVE.

BMW X7 M xDrive.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min390 (530)*
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:4,7
Consum mixt de combustibil, în l/100 km:12,1 – 12,9
Emisii medii de CO₂, în g/km:12,1 – 12,9
* Toate valorile sunt provizorii

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU NOUL BMW X7 M60i xDRIVE.

Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: Produsele sunt potrivite perfect BMW X7 M60i xDrive în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 752, în Jet Black, set complet de roţi pentru iarnă cu RDCi.

Jante BMW din aliaj uşor de înaltă calitate Y-spoke de 21”, tip 752, în Jet Black. Set complet de roţi de iarnă TPMS cu anvelope runflat, dimensiune 9.5J x 21. A nu se folosi împreună cu lanţuri de zăpadă.

Spre produs

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 520 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

Spre produs

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine poate fi montat pe suportul de bază sau pe echipamentul opţional „Travel & Comfort” şi poate fi folosit şi în afara maşinii.

Spre produs

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW X7 M xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,1 – 12,9
Emisii medii de CO₂, în g/km: 273 – 292

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022.

Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

Pentru mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, la Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

*Echipamente disponibile opţional

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.


AUTO COBĂLCESCU SRL

www.bmw-autocobalcescu.ro

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 13:00
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Str. Splaiul Unirii Nr. 311

Bucureşti, Sector 3

Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

PROGRAM

Luni - Vineri: 07:30 - 17:30
Sâmbătă, Duminică: închis
Service Check In / Out: Non Stop

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis