MODELE BMW PLUG-IN HYBRID.

BMW Auto Cobălcescu

* Imagine cu titlu de prezentare.

MODELE BMW PLUG-IN HYBRID.

BMW Auto Cobălcescu

* Imagine cu titlu de prezentare.

COMPARAŢIE MODELE PLUG-IN HYBRID.

MODELELE BMW XM PLUG-IN HYBRID.

Modelele BMW XM plug-in hybrid, BMW XM, BMW XM Label Red şi BMW XM 50e impresionează cu o autonomie integral electrică de până la 83 km şi un consum de energie electrică de 32,5 – 33,6 kWh/100 km [1][2][3][4][5].

BMW M760e xDRIVE.

BMW M760e xDrive plug-in hybrid impresionează cu o autonomie integral electrică de până la 78 km şi un consum de energie electrică de 23,4 – 25,9 kWh/100 km[1][2][3][5].

BMW 750e xDRIVE.

BMW 750e xDrive plug-in hybrid impresionează cu o autonomie integral electrică de până la 80 km şi un consum de energie electrică de 23,4 – 26,1 kWh/100 km[1][2][3][5].

BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID.

Modelele BMW Seria 2 Active Tourer plug-in hybrid BMW 225e xDrive şi 230e xDrive impresionează cu o autonomie integral electrică de până la 93 km şi un consum de energie electrică de 14,2 – 15,9 kWh/100 km[1][2][3][5].

BMW SERIA 3 SEDAN PLUG-IN HYBRID.

Modelele BMW Seria 3 Sedan plug-in hybrid BMW 320e, BMW 330e şi BMW 330e xDrive impresionează cu o autonomie pur electrică de până la 62 km şi un consum de energie electrică de 15,8 – 18,7 kWh/100 km[1][2][3][5].

BMW SERIA 3 TOURING PLUG-IN HYBRID.

Modelele BMW Seria 3 Touring plug-in hybrid BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e şi BMW 330e xDrive impresionează cu o autonomie integral electrică de până la 61 km şi un consum de energie electrică de 16,1 – 19,2 kWh/100 km[1][2][3][5].

BMW 530e Sedan.

BMW 530e Sedan plug-in hybrid impresionează cu o autonomie integral electrică de până la 102 km şi un consum de energie electrică de 18,9 – 21,4 kWh/100 km[1][2][3][4][5][6].

MODELELE BMW X1 PLUG-IN HYBRID.

Modelele BMW X1 plug-in hybrid BMW X1 xDrive25e şi BMW X1 xDrive30e impresionează cu o autonomie integral electrică de până la 91 km şi un consum de energie electrică de 14,6 – 16,9 kWh/100 km[1][2][3][5].

BMW X2 xDRIVE25e.

BMW X2 xDrive25e plug-in hybrid impresionează cu o autonomie integral electrică de până la 54 km şi un consum de energie electrică de 15,0 – 15,6 kWh/100 km[1][2][3][5].

BMW X3 xDRIVE30e.

BMW X3 xDrive30e plug-in hybrid impresionează cu o autonomie integral electrică de până la 50 km şi un consum de energie electrică de 18,9 – 20,5 kWh/100 km[1][2][3][5].

BMW X5 xDRIVE50e.

BMW X5 xDrive50e plug-in hybrid impresionează cu o autonomie integral electrică de până la 110(4) km şi un consum de energie electrică de 22,9 – 27,0 kWh/100 km[1][2][3][5].

BUCURIA DE A CONDUCE: MODELE BMW PLUG-IN HYBRID.

 • Experienţă de condus aproape silenţioasă în modul pur electric
 • Putere suplimentară în timpul acceleraţiei datorită motorului electric
 • Eficienţă maximă datorită distribuţiei inteligente a energiei şi a comutării automate între modurile de propulsie

Puternic şi silenţios.

Datorită motorului electric suplimentar, accelerezi puternic şi te bucuri de o experienţă de condus aproape silenţioasă în modul electric. Eficienţă maximă datorită interacţiunii inteligente dintre motorul cu combustie şi propulsia electrică.

Pentru distanţe scurte şi lungi.

Un plug-in hybrid se adaptează vieţii tale zilnice. Condu fără emisii locale pe distanţe scurte şi în oraş. Sau profită din plin de autonomia motorului pe benzină în călătorii lungi.

„Benzinărie” în propria ta casă.

Încarcă modelul tău BMW în mod convenabil acasă cu Flexible Fast Charger sau BMW Wallbox. Prin conectarea la priză peste noapte, economiseşti drumul până la benzinărie şi, de asemenea, timp.

MODELELE PLUG-IN HYBRID: TOT CE ESTE MAI BUN DIN AMBELE LUMI.

TEHNOLOGIA MODELELOR PLUG-IN HYBRID.

Flexibilitate deplină prin propulsia electrică şi motorul cu combustie.

 • Local fără emisii şi pur electric pe rutele zilnice sub 50 de kilometri
 • Motorul cu combustie porneşte automat dacă este necesar
 • Încarcă convenabil oriunde în Europa, folosind una dintre cele mai mari reţele de încărcare

Câştigă energie la frânare.

 • Frânarea sau luarea piciorului de pe acceleraţie generează energie cinetică
 • Motorul o transformă în energie electrică
 • Aceasta încarcă bateria şi măreşte autonomia automobilului

Întotdeauna la temperatura optimă.

 • Folosind aplicaţia, poţi precondiţiona interiorul şi bateria
 • Temperatura reglată măreşte autonomia automobilului
 • Pasagerii se bucură de un nivel mai mare de confort în interior

BMW MILD HYBRID.

 • Energia electrică recuperată în timpul frânării este disponibilă pentru motor şi sistemele electrice ale automobilului
 • Senzaţie unică la volan cu beneficii vizibile în ceea ce priveşte dinamica
 • Acceleraţie mai intensă cu un consum de combustibil mai mic şi mai puţine emisii de CO₂

ÎNTREBĂRI FRECVENTE: MODELELE BMW PLUG-IN HYBRID.

Un automobil plug-in hybrid (PHEV, autovehicul electric plug-in hybrid) combină un motor pe benzină, un motor electric şi o baterie de înaltă tensiune – oferindu-ţi, astfel, ce-i mai bun din ambele lumi. Această combinaţie contribuie la reducerea consumului de combustibil, precum şi a nivelului de emisii de CO₂. Interacţiunea dintre cele două sisteme asigură şi performanţe superioare şi o putere de acceleraţie mai bună.

Aşa cum îi sugerează numele, un plug-in hybrid poate fi încărcat de la o priză, un sistem Wallbox sau de la o staţie de încărcare publică. Eficienţa maximă a unui model plug-in hybrid se obţine cu bateria complet încărcată, ceea ce înseamnă că spaţiul pentru încărcare trebuie să fie acasă sau la serviciu.

De exemplu, autonomia electrică pentru deplasarea pur electrică cu o baterie complet încărcată se extinde, în cazul unui BMW Seria 2 Active Tourer 230e xDrive, până la 93 de kilometri. La fel ca în cazul tuturor automobilelor cu baterie de înaltă tensiune, progresul tehnologic va permite şi o creştere a autonomiei electrice în următorii ani. În timpul recuperării – adică de fiecare dată când iei piciorul de pe pedala de acceleraţie – energia cinetică este transformată în energie electrică şi transferată în baterie. Astfel, câştigi kilometri suplimentari pentru autonomia electrică.

Ca parte a strategiei sale cunoscute sub denumirea „Puterea alegerii“, BMW pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă largă de automobile plug-in hybrid pentru le permite să ia o decizie în cunoştinţă de cauză în favoarea acestui sistem de propulsie extrem de eficient.

Un plug-in hybrid este ideal pentru conducătorii auto care sunt în căutarea celei mai mari versatilităţi cu putinţă: pe de-o parte, oferă un motor electric pentru utilizarea de zi cu zi, cum ar fi naveta sustenabilă şi optimizată din punct de vedere al costurilor până la birou. Utilizarea optimă este formată din deplasări constante pe distanţe medii, în care predomină kilometrii parcurşi cu propulsie electrică. Pe de altă parte, automobilele oferă autonomie maximă şi flexibilitate pentru distanţe lungi, precum călătoriile de weekend cu familia.

Printre avantajele unui automobil plug-in hybrid se numără o experienţă de conducere aproape silenţioasă în modul pur electric, precum şi putere de acceleraţie suplimentară asigurată de motorul electric.

Mulţi proprietari de automobile plug-in hybrid reuşesc deja să parcurgă majoritatea traseelor în modul electric. La urma urmei, distanţele zilnice parcurse sunt adesea mai mici de 50 de kilometri. În funcţie de costul individual al energiei electrice, acest lucru are deja ca rezultat economii semnificative în comparaţie cu un automobil clasic cu motor cu combustie. Mai mult, nu este nevoie să sacrifici comoditatea autonomiei celui din urmă cu un plug-in hybrid. În cazul în care capacitatea sau nivelul de încărcare al bateriei sunt insuficiente, motorul cu combustie este pornit automat pentru a-ţi satisface nevoia.

De asemenea, există numeroase avantaje financiare oferite de autorităţi pentru această categorie de automobil: direct prin subvenţii pentru automobile electrice şi indirect prin taxe favorabile graţie nivelului redus de emisii de CO₂.

Aşa cum îi sugerează numele, un plug-in hybrid poate fi încărcat de la o priză, un sistem Wallbox sau de la o staţie de încărcare publică. Când eşti la drum, ai nevoie de cablul pentru încărcare publică (Mod 3), care este inclus la livrare. Eficienţa maximă a unui model plug-in hybrid se obţine cu bateria complet încărcată, ceea ce înseamnă că spaţiul pentru încărcare trebuie să fie acasă sau la serviciu. Încarcă automobilul tău BMW plug-in hybrid cât de des posibil pentru a putea beneficia întotdeauna de sistemul de propulsie electric suplimentar.

Un factor extern important care influenţează performanţa şi capacitatea unei baterii este temperatura. Aşa cum ştii deja de la bateria telefonului tău mobil, performanţa este limitată la temperaturi ridicate şi scăzute. Acesta este motivul pentru care este important, mai ales iarna, să „precondiţionezi” automobilul în timpul procesului de încărcare – cu alte cuvinte, să încălzeşti bateria şi habitaclul. Sau să le răceşti vara. Acest lucru nu numai că îţi permite să economiseşti energie electrică pentru călătorie, ci înseamnă şi că automobilul funcţionează eficient de la bun început, datorită bateriei precondiţionate. Strategiile optimizate de utilizare ale automobilului tău diminuează în mare măsură şi influenţele temperaturii. Şi ştiai că capacitatea bateriei oferă informaţii şi despre autonomia de care dispui? În afară de temperatură, alţi factori care afectează autonomia sunt dispozitive din automobil, cum ar fi sistemul de climatizare, încărcătura transportată şi stilul tău de conducere.

Dacă nu intenţionezi să utilizezi automobilul pentru o perioadă mai lungă de timp, cum ar fi în timpul vacanţei, există diferite modalităţi de a afecta în mod pozitiv durata de viaţă a bateriei tale. Ori de câte ori este posibil, menţine o încărcare între 30 şi 50% şi parchează automobilul într-un loc răcoros sau la umbră în lunile de vară şi păstrează-l într-un garaj iarna. În plus, automobilul nu ar trebui să fie conectat la sursa de încărcare dacă rămâne parcat pentru o perioadă lungă de timp.

Not available in Romania. Not available in Romania. Not available in Romania. Într-un hybrid plug-in, modurile de condus familiare BMW sunt, de asemenea, extinse cu modul de condus HYBRID ECO PRO. Acesta optimizează eficienţa funcţiilor de condus, confort, lumină şi ale sistemului de climatizare. Forward View Assistant este o caracteristică specială a acestui mod. Îţi arată sfaturi situaţionale pentru un condus mai eficient în Head-Up Display sau combinaţia de instrumente din câmpul tău vizual – de exemplu, îţi recomandă să iei piciorul de pe pedala de acceleraţie dacă o limitare de viteză este iminentă. O altă funcţie utilă este Driving Style Analysis care analizează eficienţa stilului tău de condus în meniul automobilului şi oferă sugestii de ajutor pentru o conducere şi mai eficientă. La automobilele BMW mai noi cu propulsie hibridă (ex. BMW X5 xDrive50e), recuperarea adaptivă te ajută şi atunci când eliberezi pedala de acceleraţie. Cu ajutorul unui sistem de control inteligent şi adaptiv la situaţiile de trafic, automobilul decide independent între modurile sailing sau recuperare. Indiferent dacă un automobil se află în faţa ta, se schimbă limita de viteză sau urmează sensuri giratorii, viraje sau zone aglomerate, sistemul adaptează în mod optim nivelul de decelerare la condiţiile de trafic. Drept urmare, acţionările pedalei de frână pot fi reduse, iar confortul la deplasare sporit – toate acestea într-un mod eficient.

TOATE RĂSPUNSURILE LE GĂSEŞTI AICI.

Suntem la distanţă de un click. Lasă-ne datele tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu informaţiile solicitate.

  Alege dealerul BMW Auto Cobălcescu care doreşti să preia solicitarea ta.

  Locaţie

  INFORMAŢII DE CONTACT

  Nume

  Prenume

  Oraş

  Judeţ

  Telefon

  Email

  INFORMAŢII AUTO DEŢINUT

  Marca şi Model

  An de Fabricaţie

  PLAN ACHIZIŢIE MAŞINĂ

  Perioada

  Model de interes

  COD VOUCHER BONUS

  Cod

  DETALII SOLICITARE

  Mesaj

  Doar câmpurile marcate cu sunt obligatorii.

  Ne poţi contacta şi telefonic:

  Consum de combustibil, consum de energie şi emisii de CO₂.

  BMW Seria 2 Active Tourer:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km[1][2][5]: 0,6 – 0,8
  Consum de energie cumulat, în kWh/100 km[1][5]: 14,2 – 15,9
  Autonomie electrică cumulată în km[1][3]: 82 – 93
  Emisii de CO₂ cumulate, în g/km[1][2][5]: 14 – 19

  BMW Seria 3 Sedan plug-in hybrid:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km[1][2][5]: 1,3 – 2,0
  Consum de energie cumulat, în kWh/100 km[1][5]: 15,8 – 18,7
  Autonomie electrică cumulată în km[1][3]): 52 – 62
  Emisii de CO₂ cumulate, în g/km[1][2][5]: 29 – 45

  BMW Seria 3 Touring plug-in hybrid:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km[1][2][5]: 1,4 – 2,1
  Consum de energie cumulat, în kWh/100 km[1][5]: 16,1 – 19,2
  Autonomie electrică cumulată în km[1][3]: 47 – 61
  Emisii de CO₂ cumulate, în g/km[1][2][5]: 31 – 48

  BMW 530e Sedan[6]:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km[1][2][5]: 0,6 – 0,8[4]
  Consum de energie cumulat, în kWh/100 km[1][5]: 18,9 – 21,4[4]
  Autonomie electrică cumulată în km[1][3]: 87 – 102[4]
  Emisii de CO₂ cumulate, în g/km[1][2][5]: 14 – 19[4]

  BMW 750e xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km[1][2][5]: 1,0 – 1,4
  Consum de energie cumulat, în kWh/100 km[1][5]: 23,4 – 26,1
  Autonomie electrică cumulată în km[1][3]: 72 – 80
  Emisii de CO₂ cumulate, în g/km[1][2][5]: 23 – 31

  BMW M760e xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km[1][2][5]: 1,1 – 1,4
  Consum de energie cumulat, în kWh/100 km[1][5]: 23,4 – 25,9
  Autonomie electrică cumulată în km[1][3]: 71 – 78
  Emisii de CO₂ cumulate, în g/km[1][2][5]: 25 – 31

  Modelele BMW X1 plug-in hybrid:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km[1][2][5]: 0,7 – 1,0
  Consum de energie cumulat, în kWh/100 km[1][5]: 14,6 – 16,9
  Autonomie electrică cumulată în km[1][3]: 76 – 91
  Emisii de CO₂ cumulate, în g/km[1][2][5]: 15 – 23

  BMW X2 xDrive25e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km[1][2][5]: 1,6 – 2,0
  Consum de energie cumulat, în kWh/100 km[1][5]: 15,0 – 16,1
  Autonomie electrică cumulată în km[1][3]: 49– 54
  Emisii de CO₂ cumulate, în g/km[1][2][5]: 37 – 44

  BMW X3 xDrive30e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km[1][2][5]: 2,0 – 2,6
  Consum de energie cumulat, în kWh/100 km[1][5]: 18,9 – 20,5
  Autonomie electrică cumulată în km[1][3]: 42 – 50
  Emisii de CO₂ cumulate, în g/km[1][2][5]: 45 – 59

  BMW X5 xDrive50e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km[1][2][5]: 0,8 – 1,1
  Consum de energie cumulat, în kWh/100 km[1][5]: 22,9 – 27,0
  Autonomie electrică cumulată în km[1][3]: 94 – 110
  Emisii de CO₂ cumulate, în g/km[1][2][5]: 18 – 26

  Modelele BMW XM plug-in hybrid:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km[1][2][5]: 1,4 – 1,7
  Consum de energie cumulat, în kWh/100 km[1][5]: 32,5 – 33,6
  Autonomie electrică cumulată în km[1][3]: 76 – 83
  Emisii de CO₂ cumulate, în g/km[1][2][5]: 35 – 45

  1] Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp
  Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

  [2] Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98 (RON). Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 (RON) şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95 (RON). Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98 (RON).

  [3] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

  [4] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.

  [5]Pentru plug-in hybrid: Cumulat ponderat (EC AC Încărcare ponderată).

  [6] Va fi disponibil din 11/23.

  YOUR WORLD. My BMW.

  Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.


  AUTO COBĂLCESCU SRL

  www.bmw-autocobalcescu.ro

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311

  Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
  Sâmbătă: 09:00 - 13:00
  Duminică: închis

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Str. Splaiul Unirii Nr. 311

  Bucureşti, Sector 3

  Latitudine: 44.4068102, Longitudine: 26.1334713

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 07:30 - 17:30
  Sâmbătă, Duminică: închis
  Service Check In / Out: Non Stop

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

  Piteşti, Argeş

  Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
  Sâmbătă: închis
  Duminică: închis

  CONTACT

  E-mail:

  ADRESĂ

  Cartier Prundu, DN65B, KM4+240

  Piteşti, Argeş

  Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9233738

  PROGRAM

  Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
  Sâmbătă: închis
  Duminică: închis