PREA BUN CA SĂ FIE ADEVĂRAT?
NU ŞI LA BMW AUTO COBĂLCESCU PITEŞTI.

AI MANOPERĂ GRATUITĂ PENTRU ORICE OPERAŢIUNE MECANICĂ DE SERVICE,
PÂNĂ PE 15 AUGUST.

2020/08/14 23:59:59

până la finalul promoţiei.

Unele lucruri sunt chiar aşa cum sună, la fel şi această promoţie de care poţi beneficia doar la BMW Auto Cobălcescu Piteşti – singurul service autorizat BMW din judeţul Argeș. Te aşteptăm în locaţia noastră să beneficiezi de manoperă gratuită pentru orice operaţiune mecanică de service de care are nevoie automobilul tău.

Această promoţie este valabilă în limita capacităţii de programare şi reparaţie a service-ului, de aceea este important să realizezi programarea ta cât de curând.

Manopera este gratuită pentru toate operaţiunile mecanice de service, cu condiţia să fie utilizate piese de origine BMW achiziţionate de la Auto Cobălcescu Piteşti. În campanie nu sunt incluse operaţiunile simple de diagnoză cu testerul, verificare generală a autoturismului, constatări sau identificări, care să nu conţină înlocuiri de piese, accesorii sau subansamble originale BMW achiziţionate* de la Auto Cobălcescu Piteşti. De asemenea, nu sunt incluse în aceasta campanie autoturismele avariate în accidente de circulaţie care fac obiectul asigurărilor RCA sau CASCO.

* Participarea la promoţie este condiţionată de achiziţia de produse originale BMW de la Auto Cobălcescu Piteşti în valoare de minim 500 lei+TVA.
PROGRAMEAZĂ-TE ACUM.

Suntem la distanţă de un click. Ca să îţi asiguri locul în service, efectuează acum o programare, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.

INFORMAŢII DE CONTACT

Nume şi Prenume

Telefon

Email

INFORMAŢII AUTO DEŢINUT

Marca şi Model

INFORMAŢII PROGRAMARE

Data

INFORMAŢII INTERVENŢIE

Mesaj

Doar câmpurile marcate cu sunt obligatorii.

AUTO COBĂLCESCU SRL
CONTACT

E-mail:

ADRESĂ

Cartier Prundu, DN65B, KM4+240, Piteşti, Argeş

Latitudine: 44.8230698, Longitudine: 24.9211851

PROGRAM

Luni - Vineri: 08:30 - 17:30
Sâmbătă - Duminică: închis